RÉGIÓ:

JELLEG:

Kreinbacher Birtok

Birtokméret: 40 ha

Fontosabb dűlők: Kőkonyha, Szent Margit, Szent Ilona, Aranydomb

Jellemző szőlőfajták: furmint, olaszrizling, hárslevelű, juhfark ,tramini ,syrah

Borkészítés: A szőlőművelés organikus. Alapborok: kézi szüret, válogatás a szőlőben majd válogatóasztalon, kb. 80 %-ban egészfürtös préselés, kb. 20%-ban bogyózás. Erjesztés kb. 70 %-ban fajélesztővel és acéltartályban, kb. 30 %-ban fahordóban spontán. Érlelés 7-9 hónap.
Selection borok: kézi szüret, alapos válogatás a szőlőben majd válogatóasztalon. Bogyózás, fajtától függően néhány órás héjon áztatás, préselés. Spontán erjesztés használt tölgyfahordóban. Érlelés 7-9 hónap.
A Kreinbacher Birtok pezsgői Méthode Traditionnelle módszerrel készülnek, minimum 22 hónap érleléssel.

És még