huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

15 000 Ft-tól ingyen szállítjuk ki!

0 Ft15 000 Ft
A kosár üres
Összesen
0 db
0 Ft

Karácsony 2021
Kedvezményes Ünnepi Csomagok

Ünnep. Bor. Csillagok.

Idei ünnepi csomagolásunkat valós és fiktív csillagképekkel díszítettük. Rengeteg apró részletet rejtettünk el a dobozokon és ajándéktáskákon. Ünnepi boraink és válogatásaink akár egyedi csomagolásban, logózva, ingyenes kiszállítással is rendelhetők. Ha nehéz a választás, keresd ajándékutalványainkat a borboltokban, vagy ajándékozz boros élményt valamelyik Borsuli kóstolónkkal.

Itt a Beaujolais Nouveau!
Beaujolais Nouveau 2021

Itt a beaujolais nouveau!

Le Beaujolais Nouveau est arrivé! Francia örömborok, frissen töltve, a 2021-es szüretből. Idén a négy ismerős és jól bevált bor mellé egy újat is hoztunk.

Edgar Brutler borai
Új borász a választékban

Edgar Brutler – Krasznabéltek, Erdély

Gyakran alakul úgy, hogy egy jó találkozáson múlik egy teljesen ismeretlen borvidék megismerése. Így jutottunk el Barabásra, amikor Koncz Rékával ismerkedtünk, így autóztunk hosszú órákig a Szerémségben, amikor Sagmeister Ernő mutatta meg szőlőit és most így jutottunk el a Szatmári borvidékre.

November+ Cikk
Válogatás

November+

Lambrusco di sorbara, rózsakő, grenache. Ezek a ritka fajták is helyet kaptak a November+ válogatásban. A hatos kartonban még Robert Gilvesy új, minimál beavatkozással készített rizlingje, Gál Tibor modern dűlős házasítása és egy élénk sauvignon blanc a hűvös Stájerországból, a Gross testvérektől.

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom