huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Gere Kopar 2020
Megérkezett

Gere Kopar 2020

Már elérhető boltjainkban és online a Gere Kopar 2020-as évjárata, szállítjuk az előjegyzett mennyiségeket.

Polci ár
10 900 Ft
Klub ár
9 990 Ft
Klubtagoknak extra kedvezménnyel

Hónap borai

Kárásztelek, Balassa, Sauska, Takler, R. Pouillion & Fils és Montes március hónap borai.

A pince legnagyobb klasszikusa megérkezett

Konyári Loliense

Egy igaz sikertörténet, a pince legfontosabb boraivá érett a fehér és vörös Loliense. Korábban már decemberben forgalomba került, most azonban kivártunk. Ez nem egy primőr bor, megéri megadni neki az időt, amit megkíván.

Kartonnal, kedvezménnyel

Tavaszi 5=6 ajánlatunk

Sauska, Káli kövek, Ruppert és Bortolomiol.

Cidre Biologique és egy újdonság

Galipette

Az augusztusban bemutatott bretagne-i cidernek nagy sikere volt. A Galipette hetek alatt elfogyott a boltok polcairól. Azóta a teljes sort újrakóstoltuk, a második rendeléssel bevártuk a naptári tavaszt, a jól bevált Biologique mellé pedig hoztunk egy non-alcoholic újdonságot.

Most érkezett

Most kóstoltuk

Februári hírlevelünk kísérőjeként, most az elmúlt hetek legjobb kóstolási élményeit gyűjtöttük össze. Közel egy tucat bor: klasszikus borvidéktől az egészen ismeretlenig, kis tételektől a bestsellerekig. A rendezőelv ismét keresetlen: a teljesség igénye nélkül, a felfedezés és a borozás örömével válogattunk.

IFJ. MÁRKVÁRT JÁNOS

"M" 2020

„M”, mint Márkvárt.

A választék origója, a legjobb hordók válogatása, névjegykártya a borásztól. Ebben az évben fele kékfrankos, harminc százaléka cabernet sauvignon, tíz kadarka, a maradék öt-öt pedig merlot és syrah. Baranya-völgy és Faluhely-dűlők, 2020-óta organikus művelésben. A külön erjedt fajták fél évvel a szüret után lettek házasítva, majd egy év érlelés következett nagy ászokhordókban és további másfél év palackban. Míg a két házasítása közül a „Vegyes vörös” a vágatlan verzió, a nyers erő, addig ez a bor jóval inkább a borászati finomhangolásról, válogatásról, fineszről, érlelésről és a lekerekített élekről szól. A korty szerkezetre szinte puha, a borászra jellemző finoman fanyar zárás viszont itt sem marad el. Nem volt kérdés, hogy a birtok új arculatának központi címkéje erre a borra kerül majd.

Polci ár
3 950 Ft
Klub ár
3 620 Ft
IFJ. MÁRKVÁRT JÁNOS

"Vegyes Vörös" 2021

Ifj. Márkvárt Jánosnál itt indul a szekszárdi bor: tiszta ízű, organikusan művelt szőlőből erjedt „vegyes vörös”. A borvidéki nyelvjárás így hivatkozott a bikavérnél frissebb, házasított vörösekre. Így kezdtük el ezt a nevet munkacímként használni, majd talán pont a keresetlensége miatt ragadt a borra. Jani legfontosabb területei és fajtái találkoznak: Baranya-völgy és Faluhely-dűlők, fele syrah, harmada kékfrankos, a merlot és kadarka csak fűszer. A választék stabil belépője, igazi szomjoltó Szekszárdról. Mediterrán hangulat, gránátalma szín, robbanó gyümölcsök, meggylé illata, feszes szerkezet, rétegzett ízű és finoman fanyar korty. Minden rendben, ha az alapbor ilyen finom. 
2023. márciusi töltés.

Polci ár
2 950 Ft
Klub ár
2 700 Ft
Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom