huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

15 000 Ft-tól ingyen szállítjuk ki!

0 Ft15 000 Ft
A kosár üres
Összesen
0 db
0 Ft

Sauska együtt
Sauska

2 Együtt

A Sauska pince belépő furmintja Tokajból és egy klasszikus villányi vörös modern formában, precízen elkészítve, élvezetes ízekkel. Sauska Furmint 2020 és Sauska Cabernet Sauvignon 2018 együtt, kedvezménnyel.

Polci ár
6 850 Ft
5 500 Ft
Kedvezmény
-20 %
Bortársaság Bartók
Új boltunk nyitva!

Helló, Bartók!

Klasszikus borászataink itthonról és a világból, fine wine, organikus, natúr borok, grower champagne. Új boltunk nyitva, minden információ erre.

Új vágányon a Malbec Express

Csúcstámadás az Andokban

Az újvilági országokban rend van, az elemi osztályos borrajongónak nincs nehezebb dolga, mint volt annak idején az Ablak-Zsiráffal: Kalifornia, az cabernet, Ausztrália, az shiraz, Új-Zéland, az sauvignon blanc, Argentína, az malbec.

Bortársaság Klub
Legyél az 1994 óta működő Bortársaság Klub tagja

Bortársaság Klub

Vásárolj, kóstolj kedvezménnyel, próbáld ki izgalmas válogatásainkat, és tudj meg többet a kedvenc boraidról. Akár egy palack bort is 8.5% kedvezménnyel vásárolhatsz meg nálunk, egyedi ajánlatok és kiemelt kedvezmények közül válogathatsz minden hónapban, vagy kedvezményes áron válthatsz jegyet a Borsuli kóstolóira.

Kaiken Norte
Kaiken

Aventura Malbec Chacayes Norte 2019

A csavarzár és a meseszerű címke a tréfás vadlúddal nem készít fel arra, amit kapunk. Intenzív, árnyalatokban gazdag, precíz, tiszta és természetes borok, tele élettel és felfedezésre csábító részletekkel. A Norte elbűvölő illatában áfonya, szeder és grafit érezhető, a korty szaftos, lendületes, érett gyümölccsel és határozott tanninnal.

Polci ár
6 650 Ft
Klub ár
6 090 Ft

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom