huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Húsvéti Válogatás
Hat palack együtt, kedvezménnyel

Húsvéti Válogatás

Hat remek bor húsvétra: extra brut pezsgő a Kreinbacher birtokról, vibráló sauvignon blanc a Matua legjobb területeiről, öt fehér fajta házasítása a Villa Tolnaytól, frissítő rozé a Káli Kövektől, klasszikus bordeaux-i blend a Konyári Pincétől és egy lehengerlő syrah a Sauska birtokról.

Polci ár
36 500 Ft
30 000 Ft
Kedvezmény
-18 %
Niepoort– Ruby Port
Új a választékban

Niepoort– Ruby Port

A különleges palackba töltött Niepoort portóiak legendás hírnévnek örvendenek a gyűjtők körében. A Ruby Port a belépő szintet jelenti, a hosszabb érleléssel kialakuló komplexitást természetesen nem várhatjuk el tőle. A dohányos, csokoládés, avaros jegyek inkább csak jelzésszerűen jelennek meg, a gyümölcsök viszont annál szabadabban érvényesülnek. Meggylikőr, szilvabefőtt, marcipán a vezető ízjegyek. A meglepően élénk savaknak és a finoman porózus tanninnak köszönhetően az összbenyomás könnyed és friss. Magas minőségű, fekete csokoládéval vagy kéksajtokkal kóstolva felejthetetlen élmény.

Polci ár
4 500 Ft
Klub ár
4 120 Ft
Konyári Loliense Fehér 2022
Konyári

Loliense Fehér 2022

Klubtagoknak márciusban 2 800 Ft

A két loliense adja a Konyári pince választékának gerincét, és az első évjáratok óta mindkettő ugyanúgy készül. A fehér Loliense esetén is 16-17 éve szinte ugyanaz a recept: chardonnay, sauvignon blanc és olaszrizling. Ezúttal a házasítás majd' fele chardonnay, másik nagy része sauvignon blanc, kevés olaszrizlinggel. Olajos korty, fehér virág, őszibarack, rétegzett, széles íz a finomseprős érlelés miatt.

Polci ár
3 350 Ft
Klub ár
3 070 Ft
A termék átmenetileg nem kapható
Konyári Loliense Vörös 2020
Konyári Pincészet

Loliense Vörös 2020

Ez most ennyi: 4 750

A téli fagyok és a csapadékos tavasz után magára talált az időjárás, és egy kiegyensúlyozott évjárat lett belőle mind mennyiségben, mind minőségben. Daniék nem változtattak a recepten, bordeaux-i szőlőfajták nagyjából egyenlő arányú házasítása, érlelés 14 hónapig első és másodtöltésű Trust-hordókban.

Polci ár
5 650 Ft
4 750 Ft
Kedvezmény
-16 %
A termék átmenetileg nem kapható
Case Paolin Prosecco
CASE PAOLIN

Pietra Fine Asolo Prosecco Superiore DOCG

Klubtagoknak márciusban 5 500 Ft

Pietra Fine azaz „finom kő”. 100% glera az Asolo Prosecco DOCG terület északi határát jelentő hegyoldalból, meszes, meredek ültetvényről, organikus művelésből. Kézi szüret, utána kézi válogatás, majd 24 órás hidegmaceráció az aromák felerősítése céljából. A második erjedés már nyomásálló tartályokban, "autoklávékban" történik, ahol aztán 9-10 hónapig éreik finomseprőn, rendszeres felkeverés mellett.

Polci ár
6 500 Ft
Klub ár
5 950 Ft
RUPPERT

A Nyúl 2022

Klubtagoknak márciusban 2 000 Ft

A Ruppert borsor nekünk elképzelhetetlen lenne a Nyúl nélkül. Lendületes és vibráló villányi fehér, 2022-ben királyleányka chardonnay és olaszrizling házasításával. Acéltartályban erjedt, és finomseprőn érett. Fehér virágok, zamatos gyümölcsök, hosszú és feszes korty. Kicsattananó, lédús, örömteli.

Polci ár
2 450 Ft
Klub ár
2 240 Ft
Moët & Chandon
Moët & Chandon

Grand Vintage 2015 & Rosé 2015

Champagne a szőlőkultúra frontvidéke. Az időjárás szeszélyes és szélsőséges, a májusi fagyok és az augusztusi monszunesők régiójában csak azok a termelők maradhattak életben, akik megtanulták a kockázatot szétteríteni.

Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Chat
Új funkció honlapunkon

Chatelj velünk!

Kiegészült online felületünk egy vadonatúj funkcióval, méghozzá a chattel! Szeretnénk ezzel kényelmesebbé tenni az ügyfélszolgálati impulzust, online kalauzolni a borok között a könnyebb választásért, pótolni a személyes kiszolgálás figyelmességét. Olyan kollégáinkkal találkozhatsz így a képernyő másik oldalán, akikkel már válthattál korábban e-mailt vagy eddig is segítségedre voltak a Bortársaság boltokban. Keresd bátran őket chaten az üzletek nyitvatartási idejében, hogy ajánlásukkal, kóstolási tapasztalataikkal, személyes élményeikkel hozzáadhassanak a webshopos vásárláshoz. Veled már kapcsolódtunk?

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom