huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Világi Zöldveltelini 2021
Világi

Zöldveltelini 2021

Klubtagoknak februárban 4 450 Ft

A Világi zöldveltelini jó osztrák példákat követve 100%-ban reduktív eljárással készült, precízen, élénk savra, ásványos ízek melletti tiszta gyümölcsös karakterre hangolva. 12 órás áztatás után préselés, majd hűtött erjesztés következett tartályban. A hely és az itteni talaj adottsága, hogy a korty kitelt, sűrű és mélyen ásványos.

Polci ár
5 300 Ft
Klub ár
4 850 Ft
A termék átmenetileg nem kapható
St.Andrea Napbor 2022 Egri Csillag
St.Andrea

Napbor 2022

Klubtagoknak februárban 2 950 Ft

Az egerszalóki pince zászlós fehérbora már második éve az első primőr Egri Csillag a választékunkban. 2022 csapadékhiányos jellege ellenére az eddig kóstolt fehérborok mind üdék, dinamikusak, mély színűek és tele vannak gyümölccsel. A tartályos házasítás chardonnay, olaszrizling, hárslevelű, zengő, rajnai rizling, viognier és pinot blanc szőlőfajták modern együtteséből áll. Gyógynövényes, citrusos illat, ropogós és zamatos korty.

Polci ár
3 450 Ft
Klub ár
3 160 Ft
Etyeki Kúria White 2022
Etyeki Kúria

White 2022

Klubtagoknak februárban 1 950 Ft

A két és fél hónapon át tartó aszályos időszak és a hirtelen nagy mennyiségű csapadék az eddigi legrövidebb etyeki szüretet eredményezte. A végeredményben kiváló mennyiséget és a minőséget hozó évjárat hírnöke a White 2022, aminek első palackozása 100%-ban zenitből készült. Lendületes savak, könnyed, üde és száraz korty, fehér virágok, citrusok, alma és fehérbors aromáival.

Polci ár
2 350 Ft
Klub ár
2 150 Ft
Sauska Villányi Franc 2018
Sauska

Villányi Franc 2018

Klubtagoknak februárban 7 500 Ft

Csukma- és Makár-dűlőkből érkező alapanyag, mely rövid áztatás után tartályban erjedt. Hordóban történt az almasavbontás, majd 17 hónapig érlelődött tovább új és másodtöltésű francia tölgyben. Illatban élénk gyümölcsök, cseresznye, meggykompót, ibolya dominál, míg ízben a fűszerek kapnak hangsúlyt a vörös szilva és meggy mellett: bors, szegfűszeg, kömény. Lecsengése hosszú, ásványos.

Polci ár
8 950 Ft
Klub ár
8 200 Ft
Gere Organikus Portugieser 2022
Gere

Organikus Portugieser 2022

Eredeti, tiszta, friss és gyümölcsös bor, kézzel szüretelt organikus szőlőből, kizárólag az Ördögárok-dűlőből. Hűtött acéltartályos erjesztés után 7 hónapig 20 hl-es hordóban érlelve, a frissesség és a gyümölcsösség kihangsúlyozása érdekében. Élénk, de mély színárnyalat, illatában szilva, szeder és meggy, melyeket a hordós érlelés és a terület talajösszetételéből adódó aromák és fűszeresség gazdagítanak. Bátor és élénk bor.

Polci ár
2 550 Ft
Klub ár
2 330 Ft
Savigny-les-Beaune, Burgundia

Domaine Chandon de Briailles

A Chandon de Briailles egy a maroknyi burgundi legenda közül, akiknek borai még fizikailag elérhetőek, így nem volt kérdés, hogy előbb vagy utóbb elkezdjük velük a közös munkát. Végül idén leadtuk első rendelésünket.

Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Chat
Új funkció honlapunkon

Chatelj velünk!

Kiegészült online felületünk egy vadonatúj funkcióval, méghozzá a chattel! Szeretnénk ezzel kényelmesebbé tenni az ügyfélszolgálati impulzust, online kalauzolni a borok között a könnyebb választásért, pótolni a személyes kiszolgálás figyelmességét. Olyan kollégáinkkal találkozhatsz így a képernyő másik oldalán, akikkel már válthattál korábban e-mailt vagy eddig is segítségedre voltak a Bortársaság boltokban. Keresd bátran őket chaten az üzletek nyitvatartási idejében, hogy ajánlásukkal, kóstolási tapasztalataikkal, személyes élményeikkel hozzáadhassanak a webshopos vásárláshoz. Veled már kapcsolódtunk?

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom