huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Németi Zoltán Mátra 2021
Új a választékban

Németi Zoltán Mátra Kékfrankos 2021

Organikus művelésű kékfrankos a Gereg és Csipkés dűlőből, összesen 0,2 hektárról válogatva, a pincében spontán erjedés nyílt kádakban, érlelés famentesen, fél éven át, majd palackozás derítetlenül. „A cél egy fedetlen, "egyenes" kékfrankos készítése volt, ami fűszeres és meggyes, élénk, nem nehézkes.” Szinte chiantis karakter, élénk és feszes szerkezet, tisztán meggyes, kékfrnakosra jellemző ízek.a

Polci ár
4 400 Ft
Klub ár
4 030 Ft
Hónap borai
KLUBTAGOKNAK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

Hónap borai

6 jó bort válogattunk júniusra: Friss és telt zamatú olaszrizling, régi Kreinbacher hangultú fehér házasítás és prosecco választékunk új organikus belépőborát, az Ombrét.

MRS. MILLICENT

Summereasy Gin

Mrs. Millicent legújabb kiadása „Summereasy” néven érkezik idén nyárra, a főzde a Gourmet Fesztiválon fogja bemutatni és kizárólag a Bortársaság boltokban lesz elérhető. A márka mögött álló Czakó Móni és Czakó Gábor neve már ismerősen cseng, őket egészíti ki idén május óta Vékony Tibor. Móni gondosan és nagy odafigyeléssel szerezte be a fűszereket, Gábor intuitív hozzáállásával, Tibor pedig szakmai tudását beleadva egy remek, újhullámos gint alkottak meg. A limitált mennyiségben elérhető nyári párlat ízvilágban könnyedebb az eredeti Millicenthez képest, frissebb, légiesebb korttyal.

Polci ár
17 400 Ft
Klub ár
15 950 Ft
Demeter Zoltán Muscat Extra Brut
Most kóstoltuk!

Demeter Zoltán Muscat Extra Brut

A részletekre való odafigyelés és a hagyományok őrzése mellett a kísérletezés is éppúgy része Demeter Zoltán rétegzett személyiségének. A Kakas dűlő hozamkorlátozott szőlőjéből készült Extra Brut Muscat pezsgő 9 hónapos seprőn tartás után, 6 gramm/liter dosage-zsal, összesen 900 palackos mennyiségben készült.

Polci ár
9 900 Ft
Klub ár
9 070 Ft
Most érkezett!

Megérkeztek a 2022-es Kiss Gábor borok

Az évjárat vöröseit Gábor úgy jellemezte, hogy olyanok, mint egy jó primitivo, hordós jegyek nélkül. Valóban vastag, koncentrált, harapható borok születtek, a borkészítés minden mozzanata arra kihegyezve, hogy a lehető leggyümölcsösebb ízek maradjanak meg.

Veszprémi Érseki Pincészet
Új a választékban

Veszprémi Érseki Pincészet

A veszprémi egyik a tizenkét római katolikus egyházmegyénkből. Magyarország első püspökségeként Szent István alapította, a Balatont északról öleli körbe, központja és szíve a Veszprémi vár, szőlőskertje pedig 750-éve ugyanaz a pár hektáros liget Mindszentkállán. A 90-es évekig szinte kizárólag ez az ősi dűlő látta el miseborral az országot. Most új szereplőkkel és új célok mentén kezdtek azon dolgozni, hogy új minőséget, ismert borbirtokot hozzanak létre ezen a különleges helyen, a Káli-medence tanúhegyei között.

Új évjáratok, feltöltött készletek

Megérkezett!

Az 1842-es alapítású történelmi birtok a portói boraival vált legendássá, mára viszont a Niepoort választék ennél sokkal többről szól. Dirk Niepoort, Portugália legbefolyásosabb borásza többek közt hagyományos portói és a natúrbor hullámra rímelő, határokat feszegető borokat készít. Az öt borvidéken átívelő Niepoort birodalom legfontosabb borait válogattuk össze, és most új évjáratokat mutatunk.

Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Chat
Új funkció honlapunkon

Chatelj velünk!

Kiegészült online felületünk egy vadonatúj funkcióval, méghozzá a chattel! Szeretnénk ezzel kényelmesebbé tenni az ügyfélszolgálati impulzust, online kalauzolni a borok között a könnyebb választásért, pótolni a személyes kiszolgálás figyelmességét. Olyan kollégáinkkal találkozhatsz így a képernyő másik oldalán, akikkel már válthattál korábban e-mailt vagy eddig is segítségedre voltak a Bortársaság boltokban. Keresd bátran őket chaten az üzletek nyitvatartási idejében, hogy ajánlásukkal, kóstolási tapasztalataikkal, személyes élményeikkel hozzáadhassanak a webshopos vásárláshoz. Veled már kapcsolódtunk?

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom