huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

ÚJ ÉVJÁRAT BEVEZETÉS

Megérkezett a Sauska Cuvée 7 2019

Villány és Siklós ízei

Három és fél év várakozás, azaz 15 hónapos francia tölgyfahordós, majd két éves palackos érlelés után itt van a Sauska Cuvée 7. A két bor 2006 óta igazodási pont lett Villányban és Siklóson, a termőhelyek zászlóshajói.

Gere Kopar 2020 előjegyzés
2023. szeptember 18 – 2023. október 18.

Gere Kopar 2020 előjegyzés

A Kopar a pince csúcsbora. A bordeaux-i fajtákból készült házasítás új, 300 literes zempléni tölgy hordóban pihent. 50% cabernet franc, 40% merlot, 10% cabernet sauvignon Szép gyümölcs, fiatalon is szerethető karakter, hosszú utóíz, érleléssel még több komplexitás. A Kopar az a bor, amelyet megéri néhány évre szakszerűen eltenni.

1+1

1+1 akcióban tiéd lehet két palack Sauska rozé, Jásdi cuvée, Etyeki Kúria savignon, illetve a Montes vörös „ikrei” Chiléből. Az ajánlatba egy rozé brut pezsgő is bekerült az erdélyi Kárásztelek pincéből.

Kreinbacher

Égoïste 2017

Minden pezsgőház „koronaékszere” a prestige cuvée, amely a legkiválóbb évjáratok alapborainak házasításából készül. Több mint tíz éves tervezgetés után itt a Kreinbacher Birtok első prestige cuvée-je. Az Égoïste a 2017-es évjáratból mutatkozik be, a házastás a furmint és chardonnay egyensúlyára épít.

Válogatás

Lédús, könnyű és szűretlen

Lédúsak, könnyűek és szűretlenek. Hat jó bort válogattunk: Kristinust, Niepoortot, Bott Frigyest, Sagmeister Ernőt, Bökő Dávidot és egy Weningert.

Polci ár
32 900 Ft
27 900 Ft
Kedvezmény
-15 %
Szeptember 15 - október 2

SOK JÓ BOR KEDVEZMÉNNYEL

Sok jó bort hoztunk kedvezménnyel az őszre. Több, mint 30 bor itthonról és külföldről a készlet erejéig.

Hónap borai
KLUBTAGOKNAK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

Hónap borai

6 jó bort válogattunk szeptemberre. Ajánlunk egy Böjtöt Egerből, Demeter Zoltánt Tokajból, a Balatonról pedig a Gellavilla új rozéját és Konyári Dániel kékfrankosát. Portugáliából a Niepoortot választottuk, Champagne-ból pedig a Dhondt-Grellet-t. Kapj fel egy palackot!

Baráth Borműhely – Juhfark 2021
Új a választékban

Baráth Borműhely – Juhfark 2021

Ismerünk igazi Somló rajongókat, olyan fanatikussal viszont kevésszer találkoztunk, mint amilyen Baráth Sándor. A Baráth Borműhely a 2020-as évjárattal és összesen két hektár szőlővel indult a Somló-hegy déli oldalán, az Apátsági-dűlőben, organikus műveléssel. Új szín a választékban Györgykovács Imre és a Kreinbacher birtok klasszikusai mellett.

Polci ár
5 500 Ft
Klub ár
5 040 Ft
Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom