huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

A borkereskedő válogat
A borkereskedő válogat

Bortársaság Válogatás No 01

Pincékben, borászok között, sokszor kivételes borokba botlunk. Hordókat jelölünk meg, válogatunk. Adta magát, hogy közös arculat mögé rendezzük az ilyen válogatásokat, ezt a címkét mostantól bármilyen bor megkaphatja, ami egyszeri és közel áll hozzánk. Harminc éves a Bortársaság.

Hónap borai
KLUBTAGOKNAK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

Hónap borai

Légli Riesling, Oremus Késői Szüret Cuvée, Domaine Lavantureux Chablis, Konyári Kishegy, Bott Frigyes Super Granum Red, Kárásztelek Carassia Blanc de Blancs Brut, Billecart-Salmon Brut Réserve

Új a választékban

Brancaia

A Brancaia története mintha egy ezredfordulós romkom forgatókönyvét másolná, de plágiumról szó sem lehet, az élet két évtizeddel a művészet előtt járt.

November 24-től

Karácsonyi ajánlatok cégeknek

Te kiválasztod, mi becsomagoljuk, cég logóval látjuk el, kiszállítjuk a partnereidnek. Előre elkészített kedvezményes csomagok, legendás borokkal. Mennyiségi kedvezmények minden vásárlásra. Ajánlataink november 24-től érvényesek

emelkedett, részletgazdag, hófehér

Sauska – Blanc de Blancs

A birtok kulcsfiguráival közösen finiseltük ezt a Sauska pezsgőt. Chardonnay és furmint, citrusok, zöldalma, energikus, átható és ásványos korty. Új színek a Sauska választékban. Az összhatás száraz, érzésre minden részlet a helyére került.

Harminc éves a Bortársaság
Minden rendben

Harminc éves a Bortársaság

Az első pár palackot egy zöld Renault 4-essel vittük házhoz. 1993-ban fiatalok voltunk, hittünk abban, hogy jó itt élni és minőségben gondolkodni. Felnőttünk, de ugyanez az érzés visz minket tovább azóta is. A legelső logót egy fröccs mellett rajzoltuk egy noteszbe. Barátkoztunk és boroztunk, így indult a Budapest Wine Society, melyből később megszületett a mai Bortársaság. A hobbiból több lett, mint egykor gondoltuk: mi lettünk az ország egyik legismertebb borkereskedője. Nagy öröm, hogy kinőttük a Renault 4-est, és ma már közel kétszázan dolgozunk együtt nap mint nap. Minden nap kóstolunk, járjuk a pincéket, vagy éppen a borok jönnek hozzánk. Összeülünk, beszélgetünk, és egy-egy jó tételnek gyermekien tudunk örülni. Pont mint harminc évvel ezelőtt. Az elmúlt harminc év alatt óriásit fordult a világ: gyorsabb lett. Azonban hisszük, hogy a bornak mindig érdemes megadni a figyelmet és az időt. Jó bort nem lehet gyorsan inni. Jó érzés, hogy számtalan palackkal, korttyal okozunk örömöt. Minden rendben, a bor finom!

Most érkezett, most kóstoltuk

Kóstoltál valami jót mostanában? Gyakori kérdés, legalább annyiszor kapjuk meg házon kívül, mint ahányszor egymás között feltesszük.

Magazin
Minket a BOR összeköt

Történetek a legaktuálisabb borainkról.

Borászok, borok, izgalmas történetek. A Montes, Oremus, Györgykovács és még több száz cikk arról, ami minket a legjobban érdekel.

Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom