huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

5=6 Május
Május 23-28

1 palack bort most ajándékba adunk

Tegyél hat azonos palackot a kosaradba, és vedd át akár még aznap 25 borboltunk bármelyikében. A 15 óráig leadott online rendeléseket pedig Budapesten már másnap kiszállítjuk.

Veszprémi Érseki Pincészet
Új a választékban

Veszprémi Érseki Pincészet

A veszprémi egyik a tizenkét római katolikus egyházmegyénkből. Magyarország első püspökségeként Szent István alapította, a Balatont északról öleli körbe, központja és szíve a Veszprémi vár, szőlőskertje pedig 750-éve ugyanaz a pár hektáros liget Mindszentkállán. A 90-es évekig szinte kizárólag ez az ősi dűlő látta el miseborral az országot. Most új szereplőkkel és új célok mentén kezdtek azon dolgozni, hogy új minőséget, ismert borbirtokot hozzanak létre ezen a különleges helyen, a Káli-medence tanúhegyei között.

SAUVIGNON BLANC Válogatás 2023

Sauvignon Blanc Válogatás 2023

A sauvignon blanc mindenevő, helyesebben, mi ehetünk mellé bármit: remekül passzol halhoz, fehérhúshoz, zsenge bárányhoz, de az igazi erőssége, hogy zöldségek, pikáns, fűszeres saláták és ázsiai fogások mellett is jól érvényesül. Külön áldás, hogy az egyébként borgyilkos spárgával is elboldogul.

Polci ár
27 640 Ft
23 000 Ft
Kedvezmény
-17 %
Új évjáratok, feltöltött készletek

Megérkezett!

Az 1842-es alapítású történelmi birtok a portói boraival vált legendássá, mára viszont a Niepoort választék ennél sokkal többről szól. Dirk Niepoort, Portugália legbefolyásosabb borásza többek közt hagyományos portói és a natúrbor hullámra rímelő, határokat feszegető borokat készít. Az öt borvidéken átívelő Niepoort birodalom legfontosabb borait válogattuk össze, és most új évjáratokat mutatunk.

Hónap borai
KLUBTAGOKNAK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

Hónap borai

6 jó bort válogattunk májusra: könnyű piros bogyós és mészköves kékfrankos rosé, modern és gazdas sauvignon blanc és az egyik legfényesebb balatoni rizling, amit ismerünk.

MÁRKVÁRT

Kadarka 2022

A birtok új arculatának első tagja.

A kadarka az egyik legnagyobb kincs a borvidéken, mégis a teljes 2100 hektárból alig 100 hektáron terem. Ehhez képest Márkvárt Jani 4 hektáros családi birtokán a szőlők negyede kadarka, olyan öreg és göcsörtös tőkékkel, amikhez hasonlót legutóbb Riojában láttunk.

Polci ár
3 950 Ft
Klub ár
3 620 Ft
WENINGER

Pinot Noir 2021

A biodinamikus művelésű tőkékről kézi szüret és válogatás után a balfi pince nyitott fakádjaiba került, a spontán erjedés után pedig 10 hónapig érett használt 5 hektós hordókban. A fajtára jellemző emelkedett karakter a lehető legjobb arányban vegyül a birtoktól és helytől megszokott gyógynövényes, mélyebb ízekkel.

Polci ár
7 850 Ft
Klub ár
7 190 Ft
BOTT FRIGYES

Faricka Furmint 2021

Mélysárga, csilingelő savú, a barack, alma, mezei virág és fűszer mellett filigrán ásványos ízek, vibráló élénkség és hosszú-hosszú íz. A Farickában nem a megszokott furmint szöges ellentétét kell keresni, hanem annak egy kiforrottabb, egyensúlyosabb, hosszabb ízű és még egyedibb verzióját.

Polci ár
12 900 Ft
Klub ár
11 820 Ft
Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Chat
Új funkció honlapunkon

Chatelj velünk!

Kiegészült online felületünk egy vadonatúj funkcióval, méghozzá a chattel! Szeretnénk ezzel kényelmesebbé tenni az ügyfélszolgálati impulzust, online kalauzolni a borok között a könnyebb választásért, pótolni a személyes kiszolgálás figyelmességét. Olyan kollégáinkkal találkozhatsz így a képernyő másik oldalán, akikkel már válthattál korábban e-mailt vagy eddig is segítségedre voltak a Bortársaság boltokban. Keresd bátran őket chaten az üzletek nyitvatartási idejében, hogy ajánlásukkal, kóstolási tapasztalataikkal, személyes élményeikkel hozzáadhassanak a webshopos vásárláshoz. Veled már kapcsolódtunk?

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom