huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

15 000 Ft-tól ingyen szállítjuk ki!

0 Ft15 000 Ft
A kosár üres
Összesen
0 db
0 Ft

Kristinus
Kristinus Wine Estate

2 Együtt - Analóg 2020 & Kékfrankos Siller 2020

Analóg 2020, valahol a tavaszi fehérek (Irsai és Zenit) és a pince gazdag narancsborai között félúton, a lehető legnagyobb élvezeti értékkel, a legegyszerűbben elkészítve. Mellette pedig a Kékfrankos Siller 2020, egy spontán erjedt, hat hónapot finomseprőn érlelt, szűretlenül palackozott natúrbor.

Polci ár
6 500 Ft
5 000 Ft
Kedvezmény
-23 %
Sok jó bor kedvezménnyel
Akció

Sok jó bor kedvezménnyel

Januárra idén is friss és tartalmas fehéreket, csendes és gyöngyöző rozékat válogattunk az érett vörösek mellé. Limitált mennyiségben és ideig, kedvezménnyel adjuk őket szólóban, párban és 6-os csomagban, webshopunkon és minden borboltunkban.

Bortársaság Bartók
Új boltunk nyitva!

Helló, Bartók!

Klasszikus borászataink itthonról és a világból, fine wine, organikus, natúr borok, grower champagne. Új boltunk nyitva, minden információ erre.

Sauska együtt
Sauska

2 Együtt - Furmint 2020 & Cabernet Sauvignon 2018

A Sauska pince belépő furmintja Tokajból és egy klasszikus villányi vörös modern formában, precízen elkészítve, élvezetes ízekkel. Sauska Furmint 2020 és Sauska Cabernet Sauvignon 2018 együtt, kedvezménnyel.

Polci ár
6 850 Ft
5 500 Ft
Kedvezmény
-20 %
Új vágányon a Malbec Express

Csúcstámadás az Andokban

Az újvilági országokban rend van, az elemi osztályos borrajongónak nincs nehezebb dolga, mint volt annak idején az Ablak-Zsiráffal: Kalifornia, az cabernet, Ausztrália, az shiraz, Új-Zéland, az sauvignon blanc, Argentína, az malbec.

Bortársaság Klub
Legyél az 1994 óta működő Bortársaság Klub tagja

Bortársaság Klub

Vásárolj, kóstolj kedvezménnyel, próbáld ki izgalmas válogatásainkat, és tudj meg többet a kedvenc boraidról. Akár egy palack bort is 8.5% kedvezménnyel vásárolhatsz meg nálunk, egyedi ajánlatok és kiemelt kedvezmények közül válogathatsz minden hónapban, vagy kedvezményes áron válthatsz jegyet a Borsuli kóstolóira.

Kaiken Norte
Kaiken

Aventura Malbec Chacayes Norte 2019

A csavarzár és a meseszerű címke a tréfás vadlúddal nem készít fel arra, amit kapunk. Intenzív, árnyalatokban gazdag, precíz, tiszta és természetes borok, tele élettel és felfedezésre csábító részletekkel. A Norte elbűvölő illatában áfonya, szeder és grafit érezhető, a korty szaftos, lendületes, érett gyümölccsel és határozott tanninnal.

Polci ár
6 650 Ft
Klub ár
6 090 Ft
Széchenyi 2020
VEKOP-1.2.6-20-2020-00616

Széchenyi 2020

Logisztikai kapacitás fejlesztése a Budapest Bortársaság Kft-nél

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom