huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Ajándékkártya - Bortársaság

Ajándékkártyák

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Új, online ajándékkártyáink bármilyen összeggel feltölthetők, a vásárlást követően pedig akár ajándékba is küldhetők és azonnal használhatók. Nyomtatott kártyánk elegáns ajándék, egyedi és időről időre megújuló dizájnnal, akár többszöri feltöltési lehetőséggel. A kártyák értéke három évig vásárolható le bármelyik borboltunkban és online, aktuális egyenlege pedig bármikor lekérdezhető. Új ajándékkártyáinkat FSC-minősítésű, tartós papírra nyomtattuk, hogy sokáig használhatók legyenek. Megrendelhető online vagy megvásárolható borboltjainkban. Ajándékkártyával történő fizetés esetén az ajándékkártya számát a vásárlási folyamat végén, a "Fizetés" oldal "Ajándékkártya felhasználás" mezőjébe kell megadni. (nem a "Kuponkód" mezőbe)

Elvesztett ajándékkártyát – sem az online-t, sem a nyomtatottat – nem áll módunkban pótolni.

Ajándékutalvány

Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik. Online ajándékkártyáink bármilyen összeggel feltölthetők, a vásárlást követően pedig akár ajándékba is küldhetők és azonnal használhatók, három éves felhasználási idővel

Kiküldés: amennyiben a kosaradban kizárólag online ajándékutalvány szerepel, az a megrendelés leadását követően 30 percen belül megérkezik e-mailben. Vegyes kosár esetén az utalvány külön, 1 munkanapon belül kerül kiküldésre.

10 000 Ft
  • 5 000 Ft
  • 10 000 Ft
  • 20 000 Ft
  • Én adom meg
Normál ár
10 000 Ft

Listához adom