Borvidék: Burgundia
Birtokméret: 35 ha
Jellemző szőlőfajták: pinot noir, chardonnay
Borkészítés: Biodinamikusan művelt szőlő. A fürtöket csak részben bogyózzák, és viszonylag sokáig áztatnak héjon. Az érlelés 20-30% új fahordóban történik. A borok szűretlenek és átlagosan 5 évet javasolnak nekik a palackban, ahhoz, hogy a legszebb arcukat mutassák.
Legfontosabb szőlőterületek: Vosne les Malconsorts, Volnay Taillepieds, Pommard Rugiens, Puligny Cailleret, Chevalier Montrachet
Honlap: http://www.domainedemontille.com/
Côte de Beaune egyik legkiválóbb borászatáról beszélünk. Hubert de Montille Dijonban dolgozott ügyvédként, majd örökölt 2,5 hektárt Volnay-ban. Ekkora méretű szőlőültetvényből egyébként már meg lehet élni ezen a borvidéken, feltéve, ha jó területen is van az a szőlő. Mára 35 hektárra növekedett a pincészet, és fia Etienne vezeti a birtokot. Grand cru és premier cru területek, biodinamikusan művelt szőlő, a főborászt Brian Sieve-nek hívják.