RÉGIÓ:

Bolyki János

Birtokméret: 26 ha

Fontosabb dűlők: Nagy-Galagonyás, Fertő, Tibrik, Sík-Hegy, Marinka, Hajdú-hegy, Középbérc, Kerékkötő, Szóláti, Határrajáró

Jellemző szőlőfajták: kékfrankos, cabernet sauvignon, merlot, pinot noir, portugieser, blauburger, királyleányka, hárslevelű, sauvignon blanc, zweigelt, kadarka

Éves termelés: 120.000 palack

Borkészítés: A fehérborok egy része és a rosé bor reduktív technológiával készül tartályban hűtött körülmények közt erjed majd rövid érlelés után kerül palackba. A nagy testű fehér borok hordóban erjednek és érlelődnek majd házasítás után kerülnek palackba. A vörös borok kádban és tartályban erjednek, majd almasav bomlás után kerülnek hordóba 10-28 hónapig érlelődnek. Házasítás után kerülnek palackba.