N.A.G. Borművek

Birtokméret: 9,6 ha

Fontosabb dűlők: Cserepes, Veresföld, Diós, Rétföld, Barnatanya

Jellemző szőlőfajták: chardonnay, szürkebarát, tramini, hárslevelű, olaszrizling, sárgamuskotály, cabernet sauvignon, kékfrankos, syrah (felvásárolt termés)

Éves termelés: 15.000-18.000 palack
Borkészítés: A borkészítés alapelve az első évjárattól (2000) változatlan: természetes módon készíteni olyan borokat, amelyek egyértelműen saját, felismerhető stílust képviselnek, túlmutatva a termőhely sajátosságain is. A mai napig egyszemélyes maradt a borászat: a borász végez minden feladatot: a préseléstől a kész termék szállításáig, segítséget kizárólag a palackozásnál és esetenként a cimkézésnél vesz igénybe. A borválaszték gerincét a chardonnay-k, syrah-k és sárga muskotályok alkotják.