SZÍN:

RÉGIÓ:

FAJTA:

ÁRSÁV:

JELLEG:

Németh János

Terület: 10 ha

Dűlők: Iván-völgy, Görögszó, Decsi-hegy, Gyűszű-völgy, Porkoláb-völgy, Baranya-völgys

Szőlőfajták: kékfrankos (Decsi-hegy, Porkoláb-völgy, Iván-völgy) zweigelt (Gyűszű-völgy), kadarka (Iván-völgy, Gyűszű-völgy), syrah (Görögszó), cabernet franc (Görögszó, Iván-völgy), cabernet sauvignon (Görögszó, Iván-völgy), merlot (Gyűszű-völgy, Baranya-völgy)

Talaj: lösz

Borkészítés: kordonművelés, 2,35X0.85m térállású, hozamkorlátozás 1,5-2kg/tőke, kézi szüret, a vörösborokat hagyományosan nyitott kádon spontán erjesztve készülnek, 500 literes tölgyfahordókban 8-16 hónapig érnek, a könnyű tételek (fehér, rosé, siller) erjesztése és tárolása tartályban történik