SZÍN:

RÉGIÓ:

Terület: 18 hektár

Dűlők: Szent György-hegy, Hajagos-hegy, Szigliget (Kabócás), Lesencetomaj

Szőlőfajták: olaszrizling, szürkebarát, kéknyelű, ottonel muskotály, rózsakő, zeus, csókaszőlő, cabernet franc, cabernet sauvignon

Talaj: Lesencetomaj: mészkő altalajon lösz. Szent György-hegy és Csobánc: bazalt alapkőzeten barna erdőtalaj. Szigliget: riolit tufa alapkőzeten, barna erdőtalaj.

„Hála isten a nulláról indulva 20 év alatt egy kis csodát hoztunk itt létre. Helyi fajtáinkat kizárólag bio művelésben termeljük és a megtermelt gyümölcsből nem csak bort készítünk, annak szinte minden részét felhasználjuk. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a feleségemmel három gyereket felneveltünk, miközben ez a kis birtok is felépült.”