RÉGIÓ:

Thummerer Vilmos

Birtokméret: 100 ha

Fontosabb dűlők: Csókás, Tekenőhát, Kőkötő, Áfrika, Vidra, Nagy-Eged, Mészhegy, Szérűhely, Juhszalagos

Jellemző szőlőfajták: királyleányka, chardonnay, muscat ottonel, tramini, zenit, sauvignon blanc, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, pinot noir, syrah, blauburger, kadarka

Éves termelés: 300.000 - 350.000 palack
Borkészítés: A fehér borok nagyobb része reduktív technológiával, irányított erjesztéssel készül, de már fehér barrique különlegességek is megjelentek a pincészet választékában. (pl.: chardonnay, pinot gris). A vörös borok 2 - 4 hetes héjon erjesztéssel készülnek, 1,5 - 2 évig hagyományosan tölgyfahordóban érlelődnek és legalább féléves palackos érlelés után kerülnek forgalomba. A vörös borok egy része barrique hordókban fejlődik.