A termék már nem kapható
Talaja agyag és mészkő, a felszínen vörös agyag, kavics és mészkő keveredik. Déli fekvés. 45 éves tőkék, 10.000 tőke hektáronként, 2012-bem 30 hl/ha terméssel. Organikus művelés, kén nélküli feldolgozás, spontán erjesztés, napi kétszeri csömöszölés. Almasav bontás hordóban, ahol a bor 16 hónapot töltött. Szűrés nélküli kézi palackozás, minimális kénnel. Vastag szövetű, ásványos. Gyümölcsök, kis fűszeresség. Sokrétű, izgalmas bor.
Philippe Pacalet Beaujolais-ban született, ahol Marcel Lapierre unokaöccseként a „natúrbor” egyik legnagyobb neve mellett szocializálódott. Innen érkezett Burgundiába, majd 2007-ben saját négociant birtokot indított. Megosztó boraiban élénk és hosszan tartó ízek, egyedi karakter.