Egységár: 27 333 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
Az Arbois a falut, a Savagnin a fajtát, az „ouillé” pedig a metodikát jelöli. Jura-ban ősi hagyománya van az oxidatív borkészítésnek, amikor a hordókat szándékosan darabban (nem tele) tartják. Az „ouillé” ennek ellentéte, tehát a hordókat ilyenkor folyamatosan tele tartják érlelés közben. Ez a bor az első évjárattól készül a birtoknál, tehát a mostani a tizedik a sorban.
A fürtök finom zúzás után kerülnek a présbe, a teljes mennyiség harmadát egy éjszakán át áztatják héjon, a többit mindjárt préselik. A spontán erjedés és érlelés 500 literes hordókban megy végbe, közel 20% újhordóval. A karaktere furminthoz hasonló, erőteljes és éles, citrusos aromatikával és határozott savval, lendülettel.
A Domaine du Pélican története egy félreismert borral indult. Guillaume d’Angerville törzsvendégként járt vissza egy párizsi étterembe, ahol a sommelier-vel minden alkalommal ugyanazt a játékot játszották. Guillaume sosem akarta tudni, milyen bort kap, csak egy kikötése volt, hogy ne burgundi legyen.