huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

BORTÁRSASÁG VÁLOGATÁS No01. Bökő Dávid Olaszrizling 2022 - Bortársaság

BORTÁRSASÁG VÁLOGATÁS No01.Bökő Dávid Olaszrizling 2022

A termék már nem kapható


A borászok között, pincékben töltött idővel sokszor kivételes borokba botlunk. Kivételesek, mert kilógnak egy adott birtok választékából, vagy mert szokatlan, mégis jó ízeket találunk bennük, vagy mert egyszeri kísérletek és kis tételek. Az ilyen boroknál van, hogy összekacsintunk, ha lehet, krétához nyúlunk és megjelöljük, lefoglalunk egy-egy hordót. Vagyis válogatunk. 
Egy hiánypótló balatoni rizlinggel indul a sor, amit Bökő Dávid pincéjében szúrtunk ki. Birtokbor is lehetne, Dávid legfontosabb területei itt találkoznak, mindenhonnan egy kevés jutott ebbe az „olaszba”, Csopakról a Lőcze és Sáfránykert, Balatonfüredről a Baricska, Aszófőről pedig a Vörösmál termése. Organikus művelés, kézi szüret, bogyózás és préselés után spontán erjedés tartályban, majd érlelés finomseprőn. A Dávid borainál megszokott gazdagság és természetes tisztaság nyugodtabb karakterrel, érettebb ízekkel párosul, és a borvidék békebeli klasszikusait juttatja eszünkbe.

2000 palack készült.

A sor folytatódik, így adta magát, hogy közös címke mögé rendezzük a Bortársaság válogatásait. A forma mostantól adott, a folyamat gyors, minimális grafikai munka, nyomtatás és csomagolás után, még a felfedezés hevében jelentkezünk a soron következő borokkal. 
Ezt a címkét mostantól bármilyen bor megkaphatja, ami közel áll hozzánk, a választék folyamatosan bővül.

Harminc éves a Bortársaság.


Borászat

Bortársaság Válogatás

Pincékben, borászok között, sokszor kivételes borokba botlunk. Hordókat jelölünk meg, válogatunk. Adta magát, hogy közös arculat mögé rendezzük az ilyen válogatásokat, ezt a címkét mostantól bármilyen bor megkaphatja, ami egyszeri és közel áll hozzánk. 
Harminc éves a Bortársaság.

Listához adom