Egységár: 13 867 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
A termőhelyi borának iskolapéldája. A dolomitos-palás talajról érkező bor koncentrált, komplex és kifinomult. Vibráló savak, hosszú, sós lecsengés. István vallja, hogy az olaszrizling a legjobb alapanyag a termőhely kifejezésére, a fajta visszalép, és hagyja, hogy a talaj domináljon.
Rövid, 5 hónapos érlelés többedik töltésú 2,5-5 hektós hordókban – ez a pince legkomolyabb, leghosszabban érlelhető bora, amely évről évre a csopaki terroir egyik csúcsteljesítménye.
Jásdi István feltámasztotta a híres Ranolder-birtok szőlőit, pincéjét, és a kezdetektől szakadatlanul dolgozik, ír, felszólal a szőlő és a bor, a csopaki termőhelyek mellett. Borai a klasszikus termőhelyi stílusról szólnak, könnyű fehérektől a nagy dűlősökig, fókuszban az olaszrizlinggel.