A termék már nem kapható
Régi bor a Homola választékban, ami korábban több fajtából, rizlinggel, szürkebaráttal készült, a 100% sorozatnál teltebb, mégis könnyen érthető, illatos stílust célozta meg. 2020-ban nagyot váltottak, azóta a Parti Szél kizárólag sauvignon blanc-ból készül. Csopak környéki területek, tóhoz közeli termékeny talaj, meleg dűlők, teljes érettség. Az erjesztés hűtött, tartályos és reduktív, az érlelés rövid, a bor kirobbanó, friss, újvilági stílusú. A korty szerkezete, a melegebb gyümölcsök és a hosszabb, ásványos íz, amitől egyértelműen Homola lesz ez a bor is.
Dj a szőlőben, friss reduktív borok és klasszikus, spontán erjedt, hordós Homola borok a pincében, fesztivál és étterem a faluban. Fehérek a Csopak-paloznaki hegyoldalból, vörösök Tihanyból. Olaszrizling és kékfrankos a fókuszban.