huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

ST. ANDREA "Agapé" Nagy-Eged-hegy Bikavér 2018 - Bortársaság

ST. ANDREA"Agapé" Nagy-Eged-hegy Bikavér 2018

Polci ár
54 000 Ft
Bortársaság Klub ár
51 300 Ft

Egységár: 72 000 Ft / liter. Áraink bruttó árak.

Bolti információ„Éreztük eddig is, hogy a 2018-as talán a valaha volt legjobb St. Andrea évjárat, viszont ebből az évből az Agapé ténylegesen életünk eddigi legjobb bora, amit világra segíthettünk. Nagyon hálásak vagyunk!” – Ifj. Lőrincz György.

James Suckling, a világ egyik legismertebb nemzetközi borszakírója 98 ponttal és az év 100 legjobb borát felvonultató sorozatában 48. hellyel jutalmazta az egerszalóki pince teljesítményét. A 20 éve tartó folyamatos jóra törekvés, áldozatos munka és profizmus meghozta gyümölcsét és a Nagy-Eged-hegy dűlő Egri Bikavér bora méltó helyet kapott a világ ikonikus vörösborai között. A közepesnél nagyobb testű, elegáns bor illata csupa pirosbogyós gyümölcs, rózsa és hibiszkusz. Szerkezete egyensúlyos, tanninjai lágyak, rétegei mélyek, ásványossága domináns. Suckling szavait idézve: „Világklasszis. 2027 után lesz a csúcson.” 


Még ajánljuk

Borászat

St. Andrea

Két évtizedes sikersztori Lőrincz Györgyé és családjáé. Kis pincéből borvidéki ikon, nemzetközi díjak, étterem, borbár és emblematikus borok. Az egerszalóki borászat a helyi fajtákra és a termőhelyre koncentrál. A Merengővel és a Napborral az egri bikavér és az egri csillag műfajában is maradandót hoztak létre.

Listához adom