A termék már nem kapható
Németi Zoltán a programozói munka mellett évtizedek óta látogat borászokat és bloggerkedik. Gyöngyöspata leglátványosabb épületétől, a 15. századi gótikus templomtól két sarokra barátjával együtt rendeztek be egy garázsborászatot. Organikus művelésű kékfrankos a Gereg- és Csipkés-dűlőből, összesen 0,2 hektárról válogatva, a pincében spontán erjedés nyílt kádakban, érlelés famentesen fél éven át, majd palackozás derítetlenül. „A cél egy fedetlen, ""egyenes"" kékfrankos készítése volt, ami fűszeres és meggyes, élénk, nem nehézkes.” Szinte chiantis karakter, élénk és feszes szerkezet, tisztán meggyes, kékfrankosra jellemző ízek.
Kis tétel, 1100 palack készült.
Németi Zoltán a programozói munka mellett évtizedek óta látogat borászokat és bloggerkedik. Gyöngyöspata leglátványosabb épületétől, a 15. századi gótikus templomtól két sarokra barátjával együtt rendeztek be garázsborászatot. Organikus művelés, spontán erjedés, érlelés famentesen, koncentrálva a kékfrankos karakterére