A termék már nem kapható
Több borunknál használjuk a héjat, viszont a furmintnál tudatosan nem áztatunk, mivel komolyan gondoljuk, hogy ez az a fajta, amivel a legtöbbet tudunk mutatni magunkból, a helyről, ahol dolgozunk. Ezért kerülünk mindent, ami ebből elvenne. Ezeken a tőkéken tényleg egy kiló alatti mennyiség terem, amit ahogy beérkezik a pincéhez, egész fürtökben préselünk. A hordókat nagyon megválogatjuk, minimum 8-10 hónapig érlelünk, majd szűrés, derítés nélkül töltjük palackba.
A tűpontos stílustól indult és jutott el rövid idő alatt a mély ízű, szűretlen borokig, közben pedig bejárta az óvilág legfontosabb borvidékeit. A választék színes és széles, ami minden borban közös: biodinamikusan művelt szőlő a muzslai Öreg-hegyről, spontán erjedés, szűretlen palackozás.