A termék már nem kapható
Aki már valaha találkozott Bott Frigyessel, az tudja, hogy ehhez a borhoz a szívéhez legkedvesebb dűlőből szüretelték a szőlőt. Ugyan, csak egy földút választja el a többi területtől, de itt a kékfrankos egy másik arcával találkozhatunk; kisebb szemű, lazább fürtű variánssal. Spontán erjedt, majd 14 hónap hordós érlelés után acéltartályba került, nagyjából fél évet, végül szűrés és derítés nélkül palackozták. A végeredmény minden várakozást felülmúlt. Hihetetlenül koncentrált, húsos korty mellé fűszeres és elegáns illat párosul.
A tűpontos stílustól indult és jutott el rövid idő alatt a mély ízű, szűretlen borokig, közben pedig bejárta az óvilág legfontosabb borvidékeit. A választék színes és széles, ami minden borban közös: biodinamikusan művelt szőlő a muzslai Öreg-hegyről, spontán erjedés, szűretlen palackozás.