A termék már nem kapható
Többnyire vulkanikus eredetű területeken termesztik ezt a szőlőfajtát. A bora remekül visszaadja a teroirra jellemző jegyeket, itt sincs ez másképp. A Frigyesnél megszokott "hamburger"-technológiával (a kád alján bogyózott, taposott szőlőszemek, majd sértetlen egész fürtök, végül ismét bogyók kerülnek egymásra a héjon erjedés idejére) készült és ezután 4-5 hektós hordókban érlelődött. Illatában grapefruitos, mentás jegyek dominálnak, majd egy jól strukturált, ásványos és feszes savú korty követi.
A tűpontos stílustól indult és jutott el rövid idő alatt a mély ízű, szűretlen borokig, közben pedig bejárta az óvilág legfontosabb borvidékeit. A választék színes és széles, ami minden borban közös: biodinamikusan művelt szőlő a muzslai Öreg-hegyről, spontán erjedés, szűretlen palackozás.