A termék már nem kapható
Rozénál több, vörösbornál kevesebb, vagyis siller. Ifj. Heimann Zoli egyre több energiát fektet ebbe a kategóriába, a cél egy nagyon gyümölcsös, dzsúzos, jóivású ivóbor elkészítése. 1/3 rész egész fürtös kékfrankos, 1/3 rész kékfrankos rosénak préselve, 1/3 rész rosénak préselt sagrantino, tartályban spontán erjesztve egész fürtökkel, spontán almasavbontással és pár hónap tartályos érleléssel. Lédús, zamatos korty, sok gyümölcs, frissesség.
Itt egyesülnek a családi birtok kékfrankosai és kadarkái, ifjabb Heimann Zoltán stílusában. A hangsúly a dűlőnként eltérő gyümölcsön van, a pincében spontán erjedés, egész fürtök, fa kád, nagyhordó, palackozás kevés hozzáadott kénnel. Helyi fajták, régi módszerek, könnyű kézzel készített eredeti borok.