A termék már nem kapható
Szőlőteraszok, hegyoldalba süllyesztett gravitációs pince, precíz borkészítés, tiszta ízek. Nekünk ezek jutnak először eszünkbe a Lajvér-birtokról, ahonnan a második évjáratban válogattunk újvilági stílusú sauvignontartályok között. 2022-ben a vágott füves, zöldes illatok és ízek helyett tiszta citrus és grapefruit, amit érzünk benne. Modern sauvignon, gazdag illattal, tele gyümölccsel, az összetett és finom kortyban élénk savval és finoman ásványos zárással. A kézi szüret után reduktív feldolgozás, hűtött erjesztés, majd rövid finomseprős érlelés következett.
Precíz borkészítés, világfajták és egy futurisztikus épület. Itt készülnek a Lajvér borok, a szekszárdi borvidék csendes részén, 26 hektár szőlővel régi teraszokon, a gravitációs feldolgozó közvetlen közelében. Válogatott szőlő, irányított erjesztés, tiszta ízekre koncentrálva.