A termék már nem kapható
Részben az Iván-völgyi 2006-os telepítésből, illetve a már jól ismert 2010-ben telepített Kerékhegyi alacsony kordonos tőkékről szüretelt kadarka. A sűrű és koncentrált alapanyag - szekszárdi borhoz méltó módon - nyitott kádban erjedt, majd ezt követően kontrollált hőmérsékleten, acéltartályban kerekedett palackozásig. Illatában friss piros bogyósok, hecsedli, ízében friss málna, hűvös lecsengés. Igazi szomjoltó korty, sok gyümölccsel.
Háztájiból indult, visszaszerzett parcellákkal, majd bordeaux-i rácsodálkozással folytatódott Halmai Csaba története, aki ma 12 hektáron gazdálkodik a szekszárdi borvidéken. Pincéje csak vörösborokra - Kékfrankos, Kadarka, Merlot és Cabernet franc - épít saját telepítésű, fiatal ültetvényekről.