Egységár: 50 000 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
A Medve-, Úrágya- és Birsalmás-dűlőkből származó aszúszemek kiváló komplexitású édes borokat eredményeztek az évjáratban. A furmint, hárslevelű és sárgamuskotály fajták aszúszemeit hagyományosan kézzel válogatták, majd erjesztőmusttal áztatták. Az erjedés acéltartályokban történt, majd 225 literes tölgyfahordókban érlelték, melyek 10%-a újhordó volt. Az alacsonyabb savtartalom miatt kellemes hársméz, fehérszirmú virágok és egzotikus gyümölcsök karakterei jelennek meg.
Maradékcukor: 208 g/l
Sav: 7,9 g/l
Villányi borokról ismerik a legtöbben, pedig Sauska Krisztián ezen a borvidéken kezdte a 2000-es évek elején. A történet az egykori Polgári Kaszinó gravitációs feldolgozójában indult és 2021-től a Padi-hegy futurisztikus épületében folytatódik. Ritkán látott világfajták, a legjobb dűlőkben organikus műveléssel.