Egységár: 4 333 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
Furmint, sárgamuskotály, hárslevelű, sauvignon blanc és chardonnay. A kézi szüretet bogyózás, 6 órás áztatás, préselés, majd erjesztés követte. 3 hónapig pihent finomseprőn, ennek során még gazdagabb, krémesebb textúrát kapott, a palackozásig acéltartályban pihent. Szőlős, virágos, citrusos illat, amihez bodzás és aszalványos ízjegyek társulnak. Hordóhasználat nélkül is közepes testű fehérbor, hosszabb, selymes lecsengéssel.
Villányi borokról ismerik a legtöbben, pedig Sauska Krisztián ezen a borvidéken kezdte a 2000-es évek elején. A történet az egykori Polgári Kaszinó gravitációs feldolgozójában indult és 2021-től a Padi-hegy futurisztikus épületében folytatódik. Ritkán látott világfajták, a legjobb dűlőkben organikus műveléssel.