A termék már nem kapható
Október közepén szüretelt sárgamuskotály és furmint fürtök töppedt, túlértett és aszúsodott szemei. Bogyózás után 12 órás áztatás, majd kontrollált körülmények közötti tartályos erjesztés, amit tartályos érlelés követett. Világos szín, zöldes reflexekkel, intenzív illatok, főként aszalt barack, méz és ananász. A kortyban trópusi gyümölcsök kavalkádja, papaya, mangó, mellette egy leheletnyi menta. Arányos, kedves, hosszú utóízú bor, 125 g/l maradékcukorral.
(2020. június)
Villányi borokról ismerik a legtöbben, pedig Sauska Krisztián ezen a borvidéken kezdte a 2000-es évek elején. A történet az egykori Polgári Kaszinó gravitációs feldolgozójában indult és 2021-től a Padi-hegy futurisztikus épületében folytatódik. Ritkán látott világfajták, a legjobb dűlőkben organikus műveléssel.