Egységár: 16 667 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
A Barakonyi-dűlő legfelső, teraszos kialakítású, „karós” (bakművelésű) ültetvényének termése. A Barakonyi Furminthoz képest jelentős különbség – az alapanyagon túl – a hosszabb palackos érlelés, melyre a bakművelés okozta erőteljesebb savszerkezet miatt van szükség – Bárdos Sarolta. Illatában eleinte birsalma, narancsolaj, ízében egyszerre vibráló és tartalmas; érett sárga húsú gyümölcsök, sóban eltett citrom, lecsengésében hűvösség, birskörte és menta.
Emberléptékű birtok és precíz borkészítés Tokaj-Hegyalján - Bárdos Saci bodrogkeresztúri borászatába összesen 6 hektárról szüretel. Organikus művelés, szigorú hozamkorlátozás, a pincében hagyományos feldolgozás, aprólékos munka. Édestől az aszún keresztül, száraz dűlősön át egészen a pezsgőig.