A termék már nem kapható
Tokajban rekordközeli melegek és aszály nehezítette a borászok dolgát 2022-ben. Bárdos Sacinál az sem volt biztos, hogy el tud készülni a sárgamuskotály, egész évben szenvedett a szőlő, nem tudott gyümölcsöt nevelni. Végül egy szeptemberi eső megmentette az évjáratot, a szemek megteltek, és ha kisebb mennyiségben is, de jó minőséget lehetett szüretelni.
Friss szőlőillat minden mennyiségben, jóízű korty, az évjáratot meghazudtoló feszes szerkezettel.
Emberléptékű birtok és precíz borkészítés Tokaj-Hegyalján - Bárdos Saci bodrogkeresztúri borászatába összesen 6 hektárról szüretel. Organikus művelés, szigorú hozamkorlátozás, a pincében hagyományos feldolgozás, aprólékos munka. Édestől az aszún keresztül, száraz dűlősön át egészen a pezsgőig.