Egységár: 7 000 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
A villányi borvidék kevésbé ismert nyugati végén, Babarcszőlősön készülnek a Ruppert család borai. A pince legmeghatározóbb fajtája valóban megtalálta helyét a diósviszlói szőlőhegyen. Jól érzi magát, biztonsággal beérik és kiváló alapanyagul szolgál akár hétköznapi, akár nagyborokról legyen szó. A 2017-es Villányi Franc az utóbbi kategória ékes példája. Déli kitettségű területről, alacsony terheléssel, kézi válogatással szüretelték, majd 24 hónapot töltött 225 literes magyar és francia hordóban. Széles szerkezetű, a megszokottnál magasabb alkoholtartalmú, mégis kortárs stílusú, részletgazdag és gördülékeny bor készült sok fűszerrel és fekete gyümölcsök aromáival.
(2021. március)
Alíz a Csodaország helyett a villányi borvidékre költözött. A diósviszlói hegy 27 hektár fiatal telepítésű szőlőjéből születnek a vörösökre koncentráló Ruppert család borai. A mesebeli tematika mellett a tiszta ízekre, a magas minőségre törekednek, ez köti össze természetközeli művelést a korszerű technológiával.