Bortársaság Karácsony 2018

Fehér- és vörösbor ABC - Szeged

Házigazda: Kelemen András

A kóstoló átfogó képet ad a fehér-és kékszőlő fajtákról a világban és itthon, a sauvignon blanctól a rizlingig, a kékfrankostól a cabernet sauvignonig. Borkészítés, borvidékek, kóstolás és vakteszt.

 

Amiről beszélgetünk:

Bortermelő vidékek a világban és Magyarországon. Mitől lesz egy terület kimondottan fehér- vagy vörösboros?

A legfontosabb fajták és jellemzői.

Borkészítés részletesen - a szürettől a palackozásig.

Mire figyeljünk a kóstoláskor?

Stílusok - a könnyű gyümölcsöstől a testes érett borokig.

  

Amiket biztosan kóstolunk:

sauvignon blanc

chardonnay

rajnai rizling

olaszrizling

kékfrankos

cabernet

pinot noir

syrah

  

Azoknak ajánljuk, akik:

Megismernék a legfontosabb fajtákat.
Kíváncsiak, a borkészítés részleteire
Átfogó képet szeretnének kapni a kóstolásról.

2018. április 17. 19:00 - 21:00

8 500 Ft
8 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2019. január 17. 19:00

Kelemen András

2019. január 30. 19:00

Kelemen András

2019. február 14. 19:00

Kelemen András

2019. február 19. 19:00

Kelemen András

2019. március 6. 19:00

Kelemen András

2019. március 13. 19:00

Kelemen András