Helló Prosecco! – Online

A Borsuli online is folytatódik. Online kóstolóinkon való részvételhez a témának megfelelő válogatást kell megrendelni. 

 

Helló Prosecco! Online Borsuli Válogatás megrendelése >>>

 

A válogatásban érkező ajándékjeggyel lehet beregisztrálni a kiválasztott dátumra (a regisztrációs szám a válogatással érkezik.)

A regisztrációkat a kóstoló napján 17 óráig várjuk.

Az ajándékjegy regisztrációja után e-mailben küldünk meghívást a technikai tudnivalókkal, a benne található linken keresztül lehet majd csatlakozni a kóstolóhoz. (Ez jellemzően az esemény előtti napon érkezik.)

Az online kóstolón többen is részt vehetnek egy helyszínről bejelentkezve.

 

Népszerűségét nézve az olaszok méltó válasza a champagne-ra, az 1800-as évek közepétől készített prosecco mégis másról szól, mint kifinomult francia társa. Itália híres pezsgője egy város, egy borrégió és sokáig egy szőlőfajta neve is volt. Ezen az estén alaposan megismerjük Észak-Olaszország Prosecco régióját a pezsgőin keresztül: szó esik a területekről, a fajtáról, az ún. „méthode charmat” – azaz tankpezsgő – eljárásról, és az is kiderül, hogy lehet az extra dry az egyik legédesebb kategória, ha proseccóról van szó.

 

Amiről beszélgetünk:

Prosecco - a régió, a város és a pezsgő

így készül a prosecco

eredetvédelmi rendszer: DOC, DOCG és az érezhető különbségek

 

Amiket biztosan kóstolunk:

Bortolomiol Prosecco Miól Frizzante Spago DOC

Case Paolin Col Fondo Asolo Prosecco Superiore Brut Nature DOCG

Zardetto Prosecco Cavalier Brut DOCG

Bortolomiol Prosecco Superiore Senior Extra Dry DOCG

 

Azoknak ajánljuk, akik:

szeretnék jobban megismerni Prosecco régiót és az ott készült pezsgőket

kíváncsiak, hol és hogyan készül a prosecco

gyakran kóstolnak, szeretik és ismerik a pezsgőket, de szeretnének szintet lépni

 

A borokon kívül, ami a csomagban van:

Kóstolófüzet és ceruza a jegyzeteléshez

Pulltex dugóhúzó

2021. április 9. 19:00 - 21:00

20 500 Ft
20 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2021. április 23. 19:00