Így iszunk mi – Debrecen

Házigazda: Félix Miklós

Hogyan kóstolunk: szín, illat, íz. Hőmérséklet, pohárfajták, vakkóstolás, borleírás. Talán a legjobban használható a gyakorlatban, amit itt tanulunk.

 

Amiről beszélgetünk:

A kóstolás alapvető lépései: megjelenés, illat, íz.
A borok megfelelő hőmérséklete.

Pohártípusok.

Borjellemzés frappánsan és egyszerűen.

Vakkóstolás.

  

Amiket biztosan kóstolunk:

gyöngyöző rozé, fehér és vörös

irsai olivér

sauvignon blanc

chardonnay

cabernet franc

syrah

 

Azoknak ajánljuk, akik:

Tudatosabban szeretnének kóstolni.
Kíváncsiak, hogy milyen szempontok szerint értékeljük a borokat.
Szeretnék tudni, milyen fajtát, milyen pohárból kóstoljanak.
Tesztelnék magukat egy vakkóstolás alatt.

 

Javasolt érkezés: 18.50

 

A borokon kívül minden kóstolón van:
kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez
friss, a helyszínen sütött kenyér és olívaolaj
korlátlan mennyiségű ásványvíz 

Borainkat mindig Schott Zwiesel poharakból kóstoljuk

2017. szeptember 19. 19:00 - 21:00

7 500 Ft
7 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2017. október 12. 19:00

Félix Miklós

2017. november 9. 19:00

Félix Miklós