Pezsgő ABC

Házigazda: Furják Andrea

Mindenről, ami pezseg - a gyöngyözőtől a champagne-ig. Részletesen a szőlőfajtákról, amiből pezsgő készülhet, a pezsgőkészítésről, és például olyanokról, mint a tirázs és a degorzsálás.

 

Amiről beszélgetünk:

A legfontosabb pezsgőtípusok és a területek, ahonnan származnak.

Különböző pezsgőkészítési módszerek - méthode charmat, méthode traditionnelle.

Pezsgőfogyasztás: hőmérséklet, pohár, alkalom.

 

Amiket biztosan kóstolunk:

gyöngyöző

prosecco

pezsgő

cava

crémant

champagne

 

Azoknak ajánljuk, akik:

Szeretnek pezsgőt kóstolni.
Szeretnék tudni a champagne, cava és a többi pezsgő közötti különbséget.
Átfogó képet kapnának a pezsgőkészítésről.

 

Javasolt érkezés: 18.50

 

A borokon kívül minden kóstolón van:
kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez
friss, a helyszínen sütött kenyér és olívaolaj
korlátlan mennyiségű ásványvíz 

Borainkat mindig Schott Zwiesel poharakból kóstoljuk

 

Ajándékjegyek beváltása >>>

2017. november 23. 19:00 - 21:00

9 500 Ft
9 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2018. január 24. 19:00

Furják Andrea

2017. november 28. 19:00

Furják Andrea

2017. december 11. 19:00

Furják Andrea

2017. december 20. 19:00

Furják Andrea

2017. december 27. 19:00

Furják Andrea

2018. március 1. 19:00

Furják Andrea

2018. január 3. 19:00

Furják Andrea

2018. január 16. 19:00

Furják Andrea

2018. január 25. 19:00

Csorba Gábor

2018. január 30. 19:00

Furják Andrea

2018. január 31. 19:00

Furják Andrea

2018. február 22. 19:00

Furják Andrea

2017. december 5. 19:00

Furják Andrea

2017. december 6. 19:00

Belyó Petra

2018. február 20. 19:00

Furják Andrea