Pezsgő ABC

Házigazda: Furják Andrea

Mindenről, ami pezseg - a gyöngyözőtől a champagne-ig. Részletesen a szőlőfajtákról, amiből pezsgő készülhet, a pezsgőkészítésről, és például olyanokról, mint a tirázs és a degorzsálás.

 

Amiről beszélgetünk:

A legfontosabb pezsgőtípusok és a területek, ahonnan származnak.

Különböző pezsgőkészítési módszerek - méthode charmat, méthode traditionnelle.

Pezsgőfogyasztás: hőmérséklet, pohár, alkalom.

 

Amiket biztosan kóstolunk:

gyöngyöző

prosecco

pezsgő

cava

crémant

champagne

 

Azoknak ajánljuk, akik:

Szeretnek pezsgőt kóstolni.
Szeretnék tudni a champagne, cava és a többi pezsgő közötti különbséget.
Átfogó képet kapnának a pezsgőkészítésről.

 

Szint:

Kezdő /nem szükséges tapasztalat, bárki számára érthető kóstoló/

 

A borokon kívül minden kóstolón van:

üdvözlőital

kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez

friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj

korlátlan mennyiségű ásványvíz

Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz

 

Javasolt érkezés: 18.50

 

Ajándékjegyek beváltása >>>

2018. május 17. 19:00 - 21:00

9 500 Ft
9 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2018. június 12. 19:00

Furják Andrea

2018. június 27. 19:00

Furják Andrea

2018. június 28. 19:00

Belyó Petra

2018. július 4. 19:00

Furják Andrea

2018. május 29. 19:00

Furják Andrea

2018. július 11. 19:00

Furják Andrea

2018. július 19. 19:00

Furják Andrea

2018. július 25. 19:00

Furják Andrea

2018. augusztus 16. 19:00

Furják Andrea

2018. május 28. 19:00

Furják Andrea

2018. június 5. 19:00

Furják Andrea

2018. május 25. 19:00

Furják Andrea