Pezsgő ABC

Házigazda: Furják Andrea

Mindenről, ami pezseg - a gyöngyözőtől a champagne-ig. Részletesen a szőlőfajtákról, amiből pezsgő készülhet, a pezsgőkészítésről, és például olyanokról, mint a tirázs és a degorzsálás.

 

Amiről beszélgetünk:

A legfontosabb pezsgőtípusok és a területek, ahonnan származnak.

Különböző pezsgőkészítési módszerek - méthode charmat, méthode traditionnelle.

Pezsgőfogyasztás: hőmérséklet, pohár, alkalom.

 

Amiket biztosan kóstolunk:

gyöngyöző

prosecco

pezsgő

cava

crémant

champagne

 

Azoknak ajánljuk, akik:

Szeretnek pezsgőt kóstolni.
Szeretnék tudni a champagne, cava és a többi pezsgő közötti különbséget.
Átfogó képet kapnának a pezsgőkészítésről.

 

Szint:

Kezdő /nem szükséges tapasztalat, bárki számára érthető kóstoló/

 

A borokon kívül minden kóstolón van:

üdvözlőital

kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez

friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj

korlátlan mennyiségű ásványvíz

Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz

 

Javasolt érkezés: 18.50

 

Ajándékjegyek beváltása >>>

2019. március 21. 19:00 - 21:00

9 500 Ft
9 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2019. március 27. 19:00

Furják Andrea

2019. április 3. 19:00

Furják Andrea

2019. április 11. 19:00

Belyó Petra

2019. május 8. 19:00

Furják Andrea

2019. április 24. 19:00

Furják Andrea

2019. április 2. 19:00

Furják Andrea

2019. március 26. 19:00

Furják Andrea

2019. április 1. 19:00

Furják Andrea

2019. április 26. 19:00

Furják Andrea

2019. április 5. 19:00

Furják Andrea

2019. május 14. 19:00

Furják Andrea

2019. április 29. 19:00

Furják Andrea

2019. április 30. 19:00

Furják Andrea

2019. április 25. 19:00

Wágner Ádám

2019. május 15. 19:00

Furják Andrea

2019. április 9. 19:00

Furják Andrea

2019. május 23. 19:00

Wágner Ádám

2019. június 13. 19:00

Furják Andrea

2019. június 18. 19:00

Furják Andrea

2019. június 25. 19:00

Furják Andrea

2019. május 27. 19:00

Furják Andrea

2019. május 29. 19:00

Furják Andrea

2019. június 4. 19:00

Furják Andrea