Rozé ABC - Szeged

Házigazda: Furják Andrea

A rozét szinte mindenki szereti. Rozét inni a meleg napokon a legjobb dolog, ami történhet. Mert könnyű, mert gyümölcsös, mert jól esik. Még ha egyformának is tűnnek, a készítésük, a stílusuk és az ízük sokszor nagyon is különbözik. Megkóstolunk hat rozét, hogy megtudjuk miért!

 

Amiről beszélgetünk:

Rozé termelő vidékek a világban és Magyarországon. 

A legfontosabb kékszőlő  fajták és jellemzői, amiből rozé bor készül.

Rozé  készítés részletesen - a szürettől a palackozásig.

Mire figyeljünk  rozé kóstoláskor?

Rozé stílusok - kategóriák

  

Amiket biztosan kóstolunk:

Takler Pinot Noir rozé, Szekszárd

Szeleshát Kékfrankos rozé, Szekszárd

Whispering Angel, Provence, Franciaország

Santa Digna rozé, Torres, Chile

Sauska Siller, Villány

Sauska Tokaj Extra Brut Rozé Pezsgő, Tokaj

 

Azoknak ajánljuk, akik:

Szeretik a rozékat és megismernék a legfontosabb fajtákat, típusokat, a pezsgőt is beleértve.
Kíváncsiak, hogyan készülnek a rozék.
Átfogó képet szeretnének kapni a rozébor kóstolásról.

2017. május 9. 19:00 - 21:00

6 500 Ft
6 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2018. április 5. 19:00

Furják Andrea

2018. április 26. 19:00

Furják Andrea

2018. március 13. 19:00

Furják Andrea

2018. március 21. 19:00

Furják Andrea

2018. március 28. 19:00

Furják Andrea

2018. március 6. 19:00

Furják Andrea

2018. március 20. 19:00

Furják Andrea

2018. április 10. 19:00

Furják Andrea

2018. április 16. 19:00

Furják Andrea

2018. április 17. 19:00

Furják Andrea

2018. március 5. 19:00

Furják Andrea

2018. május 23. 19:00

Furják Andrea

2018. május 2. 19:00

Furják Andrea

2018. május 16. 19:00

Furják Andrea

2018. május 17. 19:00

Furják Andrea