Rozé ABC - Szeged

Házigazda: Furják Andrea

A rozét szinte mindenki szereti. Rozét inni a meleg napokon a legjobb dolog, ami történhet. Mert könnyű, mert gyümölcsös, mert jól esik. Még ha egyformának is tűnnek, a készítésük, a stílusuk és az ízük sokszor nagyon is különbözik. Megkóstolunk hat rozét, hogy megtudjuk miért!

 

Amiről beszélgetünk:

Rozé termelő vidékek a világban és Magyarországon. 

A legfontosabb kékszőlő  fajták és jellemzői, amiből rozé bor készül.

Rozé  készítés részletesen - a szürettől a palackozásig.

Mire figyeljünk  rozé kóstoláskor?

Rozé stílusok - kategóriák

  

Amiket biztosan kóstolunk:

Takler Pinot Noir rozé, Szekszárd

Szeleshát Kékfrankos rozé, Szekszárd

Whispering Angel, Provence, Franciaország

Santa Digna rozé, Torres, Chile

Sauska Siller, Villány

Sauska Tokaj Extra Brut Rozé Pezsgő, Tokaj

 

Azoknak ajánljuk, akik:

Szeretik a rozékat és megismernék a legfontosabb fajtákat, típusokat, a pezsgőt is beleértve.
Kíváncsiak, hogyan készülnek a rozék.
Átfogó képet szeretnének kapni a rozébor kóstolásról.

2017. május 9. 19:00 - 21:00

6 500 Ft
6 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2017. szeptember 20. 19:00

Furják Andrea

2017. október 5. 19:00

Furják Andrea

2017. október 18. 19:00

Furják Andrea

2017. október 24. 19:00

Furják Andrea

2017. december 12. 19:00

Furják Andrea

2017. október 10. 19:00

Furják Andrea

2017. október 24. 19:00

Furják Andrea

2017. november 28. 19:00

Furják Andrea

2017. október 3. 19:00

Furják Andrea

2017. november 2. 19:00

Furják Andrea

2017. november 7. 19:00

Furják Andrea

2017. november 23. 19:00

Furják Andrea

2017. november 28. 19:00

Furják Andrea