Rozé ABC

Házigazda: Belyó Petra

A rozét szinte mindenki szereti. Rozét inni a meleg napokon a legjobb dolog, ami történhet. Mert könnyű, mert gyümölcsös, mert jól esik. Még ha egyformának is tűnnek, a készítésük, a stílusuk és az ízük sokszor nagyon is különbözik. Megkóstolunk hat rozét, hogy megtudjuk miért!

 

Amiről beszélgetünk:

Rozé termelő vidékek a világban és Magyarországon. 

A legfontosabb kékszőlő  fajták és jellemzői, amiből rozé bor készül.

Rozé  készítés részletesen - a szürettől a palackozásig.

Mire figyeljünk  rozé kóstoláskor?

Rozé stílusok - kategóriák

  

Amiket biztosan kóstolunk:

rozé cuvée

pinot noir rozé
kékfrankos rozé
Whispering Angel, Provence
Santa Digna rozé, Chile
siller
Veuve Clicquot Rosé, Champagne

 

Azoknak ajánljuk, akik:

Szeretik a rozékat és megismernék a legfontosabb fajtákat, típusokat, a pezsgőt is beleértve.
Kíváncsiak, hogyan készülnek a rozék.
Átfogó képet szeretnének kapni a rozébor kóstolásról.

 

Szint:

Kezdő /nem szükséges tapasztalat, bárki számára érthető kóstoló/

 

A borokon kívül minden kóstolón van:

üdvözlőital

kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez

friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj

korlátlan mennyiségű ásványvíz

Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz

 

Javasolt érkezés: 18.50

 

Ajándékjegyek beváltása >>>

2019. március 25. 19:00 - 21:00

8 000 Ft
7 500 Ft
Helyette ajánljuk:

2019. április 11. 19:00

Belyó Petra

2019. május 2. 19:00

Belyó Petra

2019. május 30. 19:00

Belyó Petra

2019. június 6. 19:00

Belyó Petra

2019. június 12. 19:00

Belyó Petra