Válogatásainkat augusztus 31-ig ingyenesen szállítjuk az ország minden pontjára. A házhozszállítási díj egyéb esetben 15 000 Ft felett is ingyenes, 15 000 Ft alatt 2 000 Ft.

Sör ABC

Jó pár éve már, hogy megjelentek kisüzemi sörök a választékunkban. És nem csak azért, hogy a sörösöknek is kínáljunk alternatívát a borboltokban, hanem mert legalább annyira izgalmasnak találtuk őket, mint a borokat.

Ma már szerencsére nem barbárság ugyanúgy kóstolni és beszélni egy sörről, mint egy minőségi borról, és olyan ütemben pattannak ki a föld alól a kistermelői sörökkel foglalkozó helyszínek, hogy úgy kell félreugrani az útjukból. 

Mitől világos, vagy mitől fekete egy sör? Mit jelent a lager, az ale, vagy az IPA? Mennyit számít a komló, a maláta, vagy éppen a víz? Milyen a sör ha szűretlen vagy pasztörizálatlan?

Amellett, hogy jó néhány sört megkóstolunk a már stabilan 20 különböző fölé duzzadó kínálatunkból, beszélgetünk sörkészítésről, alapanyagokról, eljárásokról, és még sok-sok érdekes dologról, ami a kisüzemi sörfőzéshez elengedhetetlen.

 

Előadónk Szalai Tamás, a Roth Beerr marketing managere

  

Amiket biztosan kóstolunk:

MONYO Schatzi – bajor búza

Rothbeer Ground Control – session IPA

Hedon Charlie Firpo - rozsos pale ale

Fehér Nyúl Rafa – savanyú ipa

Hoptop Green Zone - ipa

Hazy Queen

Double Gentle Bastard

DealBreaker Berlin Showdown – kávés-málnás savanyú

Horizont – Morning Joe – kávés - kakaós stout

2020. június 30. 19:00 - 21:00

8 500 Ft
8 000 Ft