Vörösbor ABC

Házigazda: Kelemen András

Kékszőlő fajták a világban és itthon: kékfrankostól a cabernet sauvignonig. Vörösbor készítés, borvidékek, kóstolás és vakteszt.

 

Amiről beszélgetünk:

Vörösbor termelő vidékek a világban és Magyarországon. Mitől lesz egy terület kimondottan vörösboros?

A legfontosabb kékszőlő fajták és jellemzőik.

Vörösbor készítés részletesen - a szürettől a palackozásig.

Mire figyeljünk vörösbor kóstoláskor?

Vörösbor stílusok - a könnyű gyümölcsöstől a testes érett borokig.

  

Amiket biztosan kóstolunk:

kékfrankos

pinot noir

merlot
cabernet sauvignon

syrah

cabernet franc

  

Azoknak ajánljuk, akik:

Szeretik a vörösbort és megismernék a legfontosabb fajtákat.
Kíváncsiak, hogyan készül a vörösbor.
Átfogó képet szeretnének kapni a vörösbor kóstolásról.

2017. május 2. 19:00 - 21:00

6 500 Ft
6 000 Ft
Helyette ajánljuk:

2017. szeptember 27. 19:00

Kelemen András

2017. szeptember 28. 19:00

Belyó Petra

2017. október 3. 20:00

Kelemen András

2017. november 21. 19:00

Kelemen András

2017. október 26. 19:00

Kelemen András

2017. október 24. 19:00

Kelemen András

2017. szeptember 26. 19:00

Kelemen András

2017. október 17. 19:00

Kelemen András

2017. november 29. 19:00

Kelemen András

2017. november 30. 19:00

Kelemen András