Borász a házban – Heimann és Fiai
Ezúttal ifj.Heimann Zoltán érkezik, akivel a generáció váltásról, új tervekről is hallhatunk személyesen.
- Borsuli, V. Vécsey utca 5.
- Borsuli, I. Lánchíd utca 5.
- 2024. 12. 11., szerda 19:00
FELIRATKOZOM A VÁRÓLISTÁRA
A Heimann név 1758-ban tűnt fel először egy szekszárdi házasságlevélben, azóta a tizedik generáció műveli a szőlőt és készíti a bort. Ma a borászat működése és sikere markáns családi szinergiák eredménye, amit ezen az estén szeretnénk megmutatni, úgy, hogy a Heimann és Heimann és Fiai borok legjavát kóstoljuk közösen.
A jelen Heimannéknál egyértelműen a helyi fajtákról, a kadarkáról és a kékfrankosról szól, a művelés ma már kizárólag bio, a merészebb, nyersebb borok Heimann és Fiai név alatt kerülnek ki a pincéből.
Amiket biztosan kóstolunk*:
- Heimann Viognier 2023 bio
- Heimann Barbarossa 2022
- Heimann Barbár 2020
- Heimann Barbár 2017
- Heimann & Fiai Kadarka Szekszárd 2023 bio
- Heimann & Fiai Baranya-völgy Kékfrankos 2020
- Heimann & Fiai Bati Kereszt Kékfrankos 2021
- Heimann & Fiai Szívem Kékfrankos 2020
Szint:
Kezdő /nem szükséges tapasztalat, bárki számára érthető kóstoló/
A borokon kívül minden kóstolón van:
- kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez
- friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj
- korlátlan mennyiségű ásványvíz
- Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz
Javasolt érkezés: 18.50
*A változtatás jogát fenntartjuk!