Borász a házban vidéken – Heimann
A Borsuli egyik legsikeresebb sorozata kóstoló-turnévá alakul, hogy vidéki borboltjaink vásárlóihoz is közelebb hozzuk izgalmas hazai borászatok meghatározó arcait.
Jelenleg nincs meghirdetve esemény a témához. Nézz vissza máskor!
A Heimann név 1758-ban tűnt fel először egy szekszárdi házasságlevélben, azóta a tizedik generáció műveli a szőlőt és készíti a bort. Ma a borászat működése és sikere markáns családi szinergiák eredménye: Ági pontos, precíz, analitikus és gondoskodó, Zoli vizionárius, a középpont, az összekötő elem bor és ember között. Ehhez ad hozzá egy nagy adag lendületet, emóciót és frissességet ifjabb Zoli.
A jelen Heimannéknál egyértelműen a helyi fajtákról, a kadarkáról és a kékfrankosról szól, a művelés ma már kizárólag bio, a merészebb, nyersebb borok Heimann és Fiai név alatt kerülnek ki a pincéből.
Ezen az estén nemzetközi sikerekről, a helyi fajták erejéről, az elmúlt és a következő 30 évről is beszélgetünk Heimannékkal, miközben megkóstoljuk aktuális kedvenceiket, köztük a pince több csúcsborát is.
Amiket biztosan kóstolunk:*
- Heimann Viognier
- Heimann és Fiai Kadarka
- Heimann és Fiai Kékfrankos Bati Kereszt
- Heimann Franciscus
- Heimann Syrah
- Heimann Barbár
- Heimann Agnus
Szint:
Kezdő /bárki számára érthető és élvezhető kóstoló/
A borokon kívül minden kóstolón van:
- kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez
- friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj
- korlátlan mennyiségű ásványvíz
- Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz
- az esemény estéjén 10% extra kedvezménnyel vásárolható a kóstolt borok borászatainak bármely terméke
Ugyan a boltjainkban szívesen várunk kisállatoddal, de a Borsuli rendezvények idejére, kérjük, hagyd otthon.
Javasolt érkezés: 18.50
*A változtatás jogát fenntartjuk!