huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Felsőpolc Champagne – Prestige Cuvée-k - Borsuli

Borsuli

Témák és jegyek

Felsőpolc Champagne – Prestige Cuvée-k

A legismertebb prestige cuvée kétségtelenül a Moët & Chandon ház Dom Pérignonja, de ezen az estén hat másik nagy presztizsű ház hat csúcspezsgőjét is megkóstoljuk, hogy megmutassuk, az évjáratokon és az árcédulán túl mi teszi különlegessé a prestige cuvée-ket.

Felsőpolc Champagne - Prestige Cuvée-k
Borsuli, V. Vécsey utca 5.
  • Borsuli, V. Vécsey utca 5.
2022. 12. 09., péntek 19:00
  • 2022. 12. 09., péntek 19:00
MEGTELT!
Normál ár
47 000 Ft
Klub ár
43 500 Ft

FELIRATKOZOM A VÁRÓLISTÁRA


Têtes de Cuvée. Így hívják a franciák azokat a legjobb területekről és legszebb alapanyagból készített, legtöbbször évjáratos champagne-okat, amiket mi “Prestige Cuvée” néven szoktunk emlegetni.

Ezekben a pezsgőkben a vintage champagne-okhoz hasonlóan a kivételes termés, az évszázados tapasztalat és a házak stílusa egyesül, de még ezen túl is van bennük valami plusz, ami az évjáratos pezsgők fölé emeli őket: még összetettebbek, gazdagabbak és tovább érlelhetők.

Amiről beszélgetünk:

  • Champagne - kiemelkedő területek és évjáratok
  • Híres házak és jellegzetes stílusok
  • Non-vintage, vintage és prestige - miben különböznek?

Amiket biztosan kóstolunk:*

  • Dom Perignon 2012
  • Veuve Clicquot La Grande Dame 2012
  • Rare Piper-Heidsieck 2008
  • Sir Winston Churchill 2013
  • Laurent Perrier Grand Siécle
  • Paul Bara Special Club 2014
  • Dom Ruinart Rosé 2007

Azoknak ajánljuk, akik:

  • szeretnék megismerni Champagne legjobb területeit, leghíresebb házait és kiemelkedő évjáratait csúcs cuvée-ken keresztül
  • kíváncsiak, mitől más és több egy prestige cuvée egy vintage champagne-tól
  • gyakran kóstolnak, ismerik és szeretik a tradícionális pezsgőket, de szeretnének szintet lépni

Szint:

haladó /gyakorlott kóstolóknak ajánlott, akik már könnyen megkülönböztetnek egymástól fajtákat, stílusokat vagy akár évjáratokat/

A borokon kívül minden kóstolón van:

  • Kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez
  • Friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj
  • Korlátlan mennyiségű ásványvíz
  • Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz

Házigzda: Dr. Fiáth Attila

Javasolt érkezés: 18.50

*A változtatás jogát fenntartjuk!

TOVÁBBI TÉMÁK

Listához adom