huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

15 000 Ft-tól ingyen szállítjuk ki!

0 Ft15 000 Ft
A kosár üres
Összesen
0 db
0 Ft

Fine wines – magyar vörösek - Borsuli

Borsuli

Témák és jegyek

Fine wines – magyar vörösek

Mondhatjuk, hogy erre az estére a magyar vörösborok krémjét válogattuk össze, olyan nagyborokat, amiket évek óta hatalmas élmény újra és újra kibontani. Ez az alkalom azért is különleges, mert a Pannonhalmi Infusio, a St. Andrea Merengő és a Heimann Barbár új évjárata itt kóstolható először.

Fine wines – magyar vörösek
Debrecen, Simonffy u. 2/C
  • Debrecen, Simonffy u. 2/C
  • Borsuli, V. Vécsey utca 5.
2022. 02. 22., kedd 19:00
  • 2022. 02. 22., kedd 19:00
Kelemen András
HÁZIGAZDA
Kelemen András
MEGTELT!
Normál ár
14 000 Ft
Klub ár
13 000 Ft

FELIRATKOZOM A VÁRÓLISTÁRA


Az elmúlt 20 évben hazai borvidékeinken is egyre több olyan borászatot találunk, ahol a szakmai munkának, a világlátott borásznak és az egyre csiszolódó ízlésnek köszönhetően kiemelkedő vörösborok készülnek, szem előtt tartva a terroir adottságait és a helyi fajtákat. Ma a vörösborok is az elegancia felé húznak. A hangsúly az érett gyümölcsön, a jó savakon, a lágy tanninokon és az elegáns hordóhasználaton van.

Amiről beszélgetünk:

  • Fajták, területek, évjáratok - avagy, hogy készül egy magyar csúcsvörös?
  • A legnépszerűbb hazai borvidékek és borászatok, akiket vörösboraikról ismerünk.
  • Hogyan változott a vörös nagyborok stílusa az évek alatt?

Amiket biztosan kóstolunk:*

  • Pannonhalmi Főapátság Infusio 2019 (a 2022. március 31-i eseményen a Konyári Evangéliumot kóstoljuk)
  • St Andrea Merengő 2017
  • Heimann Barbár 2018
  • Gere Solus 2018
  • Takler Primarius 2017
  • Konyári Páva 2017
  • Sauska Cuvée 5 2015

Azoknak ajánljuk, akik:

  • szeretnék megismerni és megkóstolni a legkiemelkedőbb magyar vörösborokat
  • közelebbről megismernék az ország több ikonikus borászatát ezeken a nagyborokon keresztül
  • elmélyülnének az egyes kékszőlő fajtákban és vörösbor stílusokban

Szint:

Profi /szakmai kóstoló, amelyhez elengedhetetlen a borvidékek, szőlőfajták, stílusok átfogó ismeret

A borokon kívül minden kóstolón van:

  • üdvözlőital
  • kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez
  • friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj
  • korlátlan mennyiségű ásványvíz
  • Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz

Javasolt érkezés: 18.50

*A változtatás jogát fenntartjuk!

Amiket biztosan kóstolunk

HEIMANN Barbár 2018

HEIMANNBarbár 2018

GERE Solus Merlot 2018

GERESolus Merlot 2018

TAKLER Primarius Merlot 2017

TAKLERPrimarius Merlot 2017

KONYÁRI Páva 2017

KONYÁRIPáva 2017

SAUSKA Cuvée 5 2015

SAUSKACuvée 5 2015

TOVÁBBI TÉMÁK

Listához adom