Rozé ABC
Ezen az estén egymástól látványosan eltérő rozékat kóstolunk, megmutatjuk a különböző rozé stílusokat, és alaposan átbeszéljük, hogyan és milyen fajtából készítenek rozé a világ különböző pontjain.
Jegyek
Ajándékjegyek
Borsuli, I. Lánchíd utca 5.
- Borsuli, I. Lánchíd utca 5.
- Székesfehérvár, Fő utca 13.
- Szeged, Oroszlán utca 4.
2023. 05. 24., szerda 19:00
- 2023. 03. 21., kedd 19:00
- 2023. 05. 24., szerda 19:00

HÁZIGAZDA
Furják Andrea
MEGTELT!
Normál ár
10 000 Ft
Klub ár
9 500 Ft
FELIRATKOZOM A VÁRÓLISTÁRA
A rozé hiába a borszeretők nyári limonádéja, sokkal több van benne, mint először gondolnánk. A könnyű és gyümölcsös borokon túl a rozé lehet testes, már-már vörösboros, és friss, illatos, fehérborra emlékeztető is.
Amiről beszélgetünk:
- Rozé termelő vidékek a világban és Magyarországon.
- A legfontosabb kékszőlő fajták és jellemzői, amiből rozé bor készül.
- Rozé készítés részletesen - a szürettől a palackozásig.
- Mire figyeljünk rozé kóstoláskor?
- Rozé stílusok és kategóriák
Amiket biztosan kóstolunk:*
- Kárásztelek Friza Rosé Gyöngyözőbor
- Sebestyén Rosé (Kékfrankos) Szekszárd
- Tormaresca Calafuria Rosé Puglia Olaszország
- Figuiére Rosé Premiére Franciaország
- Matua Rosé Új-Zéland
- Ruppert ‘Beszélő Virágok kertje’ Siller Diósviszló
- Sauska Rosé Brut pezsgő
Azoknak ajánljuk, akik:
- Szeretik a rozékat és megismernék a legfontosabb fajtákat, amelyekből rozé készülhet.
- Szívesen megismernének többféle rozé stílust, a sillertől a pezsgőig, a könnyedtől a testesig.
- Kíváncsiak, hogyan készülnek a rozék.
Szint:
kezdő /nem szükséges tapasztalat, bárki számára érthető kóstoló/
A borokon kívül minden kóstolón van:
- kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez
- friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj
- korlátlan mennyiségű ásványvíz
- Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz
Ugyan a boltjainkban szívesen várunk kisállatoddal, de a Borsuli rendezvényeken, kérünk hagyd otthon őket.
Javasolt érkezés: 18.50
*A változtatás jogát fenntartjuk!