huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

December


A borkereskedő válogat
A borkereskedő válogat

Bortársaság Válogatás N° 01-03

Pincékben, borászok között, sokszor kivételes borokba botlunk. Hordókat jelölünk meg, válogatunk. Adta magát, hogy közös arculat mögé rendezzük az ilyen válogatásokat, ezt a címkét mostantól bármilyen bor megkaphatja, ami egyszeri és közel áll hozzánk. Harminc éves a Bortársaság.

Kreinbacher újdonságok

Decemberben visszatért az Extra Brut, megérkezett az Égoïste 2017 új degorzsálása.
KREINBACHER Extra Brut

KREINBACHERExtra Brut

8 500 Ft
Polci ár8 500 Ft
Klub ár
7 790 Ft
KREINBACHER "Égoïste" Brut 2017

KREINBACHER"Égoïste" Brut 2017

12 000 Ft
Polci ár12 000 Ft
Klub ár
11 000 Ft

ifj. Márkvárt János új borai

A szeptemberben bemutatott Sauli kadarka híre hamar szárnyra kapott és a birtok eddigi legsikeresebb boraként hetek alatt el is fogyott a polcokról. Most folytatjuk a sort és két újabb borral jelentkezünk ifj. Márkvárt János szekszárdi birtokáról.
IFJ. MÁRKVÁRT JÁNOS "Vegyes Vörös" 2021

IFJ. MÁRKVÁRT JÁNOS"Vegyes Vörös" 2021

2 950 Ft
Polci ár2 950 Ft
Klub ár
2 700 Ft
IFJ. MÁRKVÁRT JÁNOS "M" 2020

IFJ. MÁRKVÁRT JÁNOS"M" 2020

3 950 Ft
Polci ár3 950 Ft
Klub ár
3 620 Ft
emelkedett, részletgazdag, hófehér

Sauska – Blanc de Blancs

A birtok kulcsfiguráival közösen finiseltük ezt a Sauska pezsgőt. Chardonnay és furmint, citrusok, zöldalma, energikus, átható és ásványos korty. Új színek a Sauska választékban. Az összhatás száraz, érzésre minden részlet a helyére került.
Harminc éves a Bortársaság
Minden rendben

Harminc éves a Bortársaság

Az első pár palackot egy zöld Renault 4-essel vittük házhoz. 1993-ban fiatalok voltunk, hittünk abban, hogy jó itt élni és minőségben gondolkodni. Felnőttünk, de ugyanez az érzés visz minket tovább azóta is. A legelső logót egy fröccs mellett rajzoltuk egy noteszbe. Barátkoztunk és boroztunk, így indult a Budapest Wine Society, melyből később megszületett a mai Bortársaság. A hobbiból több lett, mint egykor gondoltuk: mi lettünk az ország egyik legismertebb borkereskedője. Nagy öröm, hogy kinőttük a Renault 4-est, és ma már közel kétszázan dolgozunk együtt nap mint nap. Minden nap kóstolunk, járjuk a pincéket, vagy éppen a borok jönnek hozzánk. Összeülünk, beszélgetünk, és egy-egy jó tételnek gyermekien tudunk örülni. Pont mint harminc évvel ezelőtt. Az elmúlt harminc év alatt óriásit fordult a világ: gyorsabb lett. Azonban hisszük, hogy a bornak mindig érdemes megadni a figyelmet és az időt. Jó bort nem lehet gyorsan inni. Jó érzés, hogy számtalan palackkal, korttyal okozunk örömöt. Minden rendben, a bor finom!
Magazin
Minket a BOR összeköt

Történetek a legaktuálisabb borainkról.

Borászok, borok, izgalmas történetek. A Montes, Oremus, Györgykovács és még több száz cikk arról, ami minket a legjobban érdekel.
Együtt, kedvezménnyel

Válogatásaink

Januári válogatásunk a legaktuálisabb borainkból. Emellett Csak vörös és Csak fehér az év első hónapjára.

Listához adom