Munkatársat keresünk

Gyere, dolgozz Lajossal!
Pászthy Lajos kollégánk 2008-ban, éppen 10 éve érkezett hozzánk dolgozni. Most területi vezetőként keresi a legelszántabb rész- és teljes munkaidős borboltosokat budapesti üzleteinkbe.

„2008-ban kezdtem dolgozni a Bortársaságnál egy éppen akkor nyíló borboltban. Polcfeltöltő diákmunkásból hamar borboltos, boltvezető helyettes, majd boltvezető lettem. Csak egy fiatal srác voltam, aki szerette a bort - ma már azt is tudom, hogyan kell eladni. Nekem ez az egész egy nagy szenvedély, egy klassz közösség és sok izgalmas kihívás. Most területi vezetőként olyan kollégát keresek, aki lelkes, kedves, precíz, önálló és szereti a borokat. A többi jön magától.”

 

Ha szeretnél Lajossal és velünk dolgozni, jelentkezz: borboltos@bortarsasag.hu

 

 


 

Raktárost keresünk!

 

Hosszú évek óta értékesítünk borokat, szeretjük és hiszünk abban, amit csinálunk.

Hogyan dolgozunk? Kortárs munkakörnyezetben, családias, vidám légkörben. Figyelünk egymásra és arra, hogy munka után is jól érezzük magunkat együtt. Közösen futunk, kirándulunk a borászainkhoz és sok jó bort kóstolunk. Mindezek eredményeként idén Szerethető munkahely elismerést kaptunk.

 

A forgalmunk folyamatos növekedésének köszönhetően a raktárban is egyre több a feladat, ezért raktáros kollégát keresünk a budaörsi repülőtér melletti központi raktárunkba, aki hétköznaponként előreláthatólag 6.00-tól 15.30-ig:

• átveszi és tárolja a beérkező árukészletet

• összekészíti és kiadja a szállításra váró árut

• részt vesz a raktárhoz kapcsolódó egyéb munkákban, például az anyagmozgató gépek kezelésében

 

Új raktárosunk:

• teherbíró, precíz, felelősségteljes

• óvatosan bánik a törékeny borospalackokkal

• rendelkezik targoncavezető és B. kategóriás jogosítvánnyal

• szívesen dolgozik másokkal együtt, csapatban

 

Amennyiben a fenti lista pontjai igazak rád, a pozíció és a bérigény megjelölésével várjuk jelentkezésed a raktar@bortarsasag.hu e-mail címre.

Munkavégzés helye: XI. kerület, Kőérberki út 36.