Munkatársat keresünk

Csongor munkatársat keres

 

Megkértük, hogy mondjon pár szót magáról, a munkájáról és arról, hogy kit keres. Ha szeretnél vele/velünk dolgozni, jelentkezz: borboltos@bortarsasag.hu

 

„2008-ban jöttem, az egyetem mellett kerestem valami mellékállást. Nem gondoltam akkor, hogy ilyen sokáig itt maradok. Diákmunkásként, boros előképzettség nélkül kezdtem, aztán boltos, majd boltvezető lettem, először a Lánchíd utcában, utána a MOM Parkban is. Most területi vezető vagyok, több budapesti bolt tartozik hozzám.

Hogy mit adott az itteni munka? Először is, egy feleséget. Julit itt ismertem meg. És sok barátot. Amikor jöttem, ez egy kis család volt. Mostanra megnőtt, de most is nagyon jó a közösség.

Amit a legjobban szeretek benne, az a beszélgetések, a borok ajánlása. Nem szimpla eladó-vevő kapcsolat ez, nem csak borokat lehet nálunk kapni, de sok információt is.

Olyan borboltos kollégát keresek, aki kedves, precíz és önálló. A boros érdeklődés fontos, de a tudás nem feltétlenül. Sok belső képzést tartunk, borászokat látogatunk, néhány hónap alatt magabiztos alapokra lehet szert tenni.  Ahogy az én példám is mutatja, lehet előre lépni is.”

 

 


 


Képviseletvezetőt keresünk Debrecenbe

 

Debreceni borboltunk több szempontból is nagyon jó helyen van: nemcsak a belváros közepén, de éppen az egri borvidék és Tokaj között. Nemcsak a szomszédos borvidékekkel, de az ország borászaival és a környék gasztronómiai partnereivel is közvetlen, élő a kapcsolatunk, sok kóstolóval, borvacsorával, Borsuli rendezvényekkel.

A boltot és a gasztronómiai képviseletünket eddig Brigi kolléganőnk vezette, aki kisbabát vár. Ezért keressük azt az új kollégát, aki a következő időszakban átveszi tőle a gasztronómiai képviseletet és a bolt 5 fős csapatát is vezeti, hosszú távon pedig gasztronómiai képviseletvezetőként dolgozik velünk. 

 

Milyen feladatok várják az új vezetőt?

Boltvezetőként koordinálja a borboltos kollégákat, boltgyűléseket tart, részt vesz a budapesti boltvezetői értekezleteken, kóstolókra, képzésekre jár és szervezi a debreceni Borsuli programokat.

Képviseletvezetőként koordinálja gasztronómiai képviselő kollégánk munkáját, kapcsolatot tart a régió éttermeivel, hotelekkel, borbárokkal, borvacsorákat, borkóstolókat szervez, részt vesz az - elsősorban nyáron gyakori - rendezvények, kitelepülések szervezésében és felfedezi a környék új vendéglátóhelyeit.

Várjuk a jelentkezésedet, ha jól ismered a város és környékének gasztronómiai életét, van vezetői tapasztalatod, önálló, talpraesett, jó szervező és jó kapcsolattartó vagy és szívesen vállalod, hogy havonta részt veszel a munkával kapcsolatos budapesti programokon, van jogosítványod, és nemcsak szereted a bort, de rendelkezel boros tudással is.

  

Amennyiben a fenti leírásban magadra ismertél, várjuk jelentkezésedet – a fizetési igény megjelölésével – március 16-ig a jelentkezes@bortarsasag.hu email címre.

 

 

 


 

 

Raktárost keresünk!

 

Hosszú évek óta értékesítünk borokat, szeretjük és hiszünk abban, amit csinálunk.

Hogyan dolgozunk? Kortárs munkakörnyezetben, családias, vidám légkörben. Figyelünk egymásra és arra, hogy munka után is jól érezzük magunkat együtt. Közösen futunk, kirándulunk a borászainkhoz és sok jó bort kóstolunk. Mindezek eredményeként idén Szerethető munkahely elismerést kaptunk.

 

A forgalmunk folyamatos növekedésének köszönhetően a raktárban is egyre több a feladat, ezért raktáros kollégát keresünk a budaörsi repülőtér melletti központi raktárunkba, aki hétköznaponként előreláthatólag 6.00-tól 15.30-ig:

• átveszi és tárolja a beérkező árukészletet

• összekészíti és kiadja a szállításra váró árut

• részt vesz a raktárhoz kapcsolódó egyéb munkákban, például az anyagmozgató gépek kezelésében

 

Új raktárosunk:

• teherbíró, precíz, felelősségteljes

• óvatosan bánik a törékeny borospalackokkal

• rendelkezik targoncavezető és B. kategóriás jogosítvánnyal

• szívesen dolgozik másokkal együtt, csapatban

 

Amennyiben a fenti lista pontjai igazak rád, a pozíció és a bérigény megjelölésével várjuk jelentkezésed a raktar@bortarsasag.hu e-mail címre.

Munkavégzés helye: XI. kerület, Kőérberki út 36.