Munkatársakat keresünk

Az alábbi pozíciókba:

 

Borboltos Szeged >>>

- Trade marketing vezető >>>

A Bortársaságnál ’93 óta foglalkozunk minőségi borok kereskedelmével. Szeretjük a munkahelyünket, elkötelezetten, szenvedélyesen és motiválva végezzük a feladatainkat inspiráló és sokszínű emberek alkotta csapatban, folyamatosan fejlesztve tudásunkat.

 

 

Borboltos Szeged

 

Így veszel részt a bolt napi működésében:

Borokat ajánlasz, tanácsot és élményt adsz a vásárlóknak. Értékesítesz, nem csak kiszolgálsz.

Nagyobb értékű rendeléseket veszel fel személyesen, telefonon, illetve az online rendszerünkön keresztül.

Árut veszel át, segítesz rendben tartani a boltot.

Adminisztrálod a szükséges folyamatokat.

Képzéseken és kóstolókon csiszolod a tudásod.

 

Jelentkezz hozzánk, ha:

Szenvedélyed a bor!

Szívesen dolgoznál teljes állásban.

Beszélsz legalább angol nyelven.

Nyitott, energikus és proaktív személyiség vagy.

Ha önállóan, de csapatban is szívesen dolgozol.

Könnyen teremtesz kapcsolatot, megbízható és szorgalmas vagy.

Kreatívan kezeled a stresszes helyzeteket és látsz bennük kihívást.

 

Előnyt jelent, ha:

Dolgoztál már korábban hasonló munkakörben, rendelkezel értékesítési tapasztalattal.

WSET tanfolyamot végeztél.

Ismered a szegedi gasztronómiai élet fontosabb szereplőit, van tapasztalatod éttermekkel való közös munkában.

Van B kategóriás vezetői engedélyed és vezetési rutinod.

 

Miért válassz minket?

28 éve kiszámíthatóan működő, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező kereskedő cégnél dolgozhatsz. Amennyiben te kerülsz kiválasztásra, azonnal kezdhetsz is nálunk.

Fiatalos csapatban változatos feladatokkal teli munkát végezhetsz.

Számtalan kóstolási, tanulási lehetőség vár rád. Akár külföldi borászatok, borvidékek személyes megismerésére is lehetőséged nyílik. Megtanítunk neked mindent, amire szükséged lehet a mindennapjaidban.

Kedvezményesen vásárolhatsz a kínálatunkból.

 

Jelentkezés az állásra:

Amennyiben magadra ismersz, várjuk ide >>> fényképes önéletrajzodat!

Mi nagyon várjuk, hogy megismerjünk!

  


 

Trade marketing vezető – Budapest Bortársaság Kft.

 

Közel 30 év telt el azóta, hogy megnyitottuk első borboltunkat a Budai Vár alatt. Ahogy a környezetünk, a borok és vásárlóink igényei változtak, úgy változtunk mi is az évek során. Kistermelők komoly borászatokká, vendéglők gasztroniómiai origóvá fejlődtek, üzleti és baráti kapcsolataink egyre szorosabbá váltak.

 

Ma huszonöt saját üzletünk van, online borboltunk az egyik legjelentősebb hazai szereplő, vásárlóink és partnereink közel 1000-féle bor és 150-féle párlat közül válogathatnak.

 

Értékesítési csapatunk támogatása kiemelten fontos nekünk, ezért is keresünk most olyan csapattagot, aki ideje nagy részét borboltjainkban töltve segít értékesítés-ösztönző eszközeinket, módszereinket és látásmódunkat fejleszteni, és határozott elképzelések mentén képes a közösen kialakított stratégiát életre kelteni.

 

Mi lesz a feladatod Trade marketing vezetőként?

Összeállítani az éves trade marketing tervet és azt a kollegák segítségével meg is valósítani, hogy a jövőben borboltjaink még magasabb színvonalú vásárlói élményt nyújtsanak.

Borboltjaink megjelenését - a kirakatokat, a boltok belső tereit és azok elrendezését, valamint a borok kihelyezését – úgy alakítani, hogy azok az ismertség, a látogatottság és a bolti értékesítés növekedését eredményezzék.

Ehhez valamennyi szükséges eszköz megtervezése és legyártatása a Te feladatod lesz!

Megtervezni és megvalósítani időszakos kis- és nagykereskedelmi értékesítés-ösztönző akciókat, mérni azok eredményességét és folyamatosan fejleszteni azokat.

Támogatni az egyes kereskedelmi területek által szervezett rendezvényeket kreatív koncepciókkal, megjelenésekkel és különböző eszközökkel.

 

Milyennek képzelünk el Téged?

Jártas vagy lifestyle márkák értékesítéshelyi kommunikációjában.

Véredben van offline kiskereskedelemhez kapcsolódó értékesítésösztönzés, és több éves tapasztalatot szereztél már az ezt támogató eszközök használatában.

Kozmopolita szemléleted nemcsak a folyékony angol nyelvtudásban, de az újítások folyamatos keresésében is visszaköszön. Inspiráló karakter vagy, aki jól kezeli a stresszt és képes az innovatív terveket gyorsan és eredményesen meg is valósítani.

Szem előtt tartva a hatékonyságot keresed az együttműködés lehetőségét. Gördülékenyen tudsz dolgozni más szervezeti egységek tagjaival is, hatékonyan tudod mozgatni a rád bízott erőforrásokat.

Bátran alkotsz, intuitívan döntesz, mersz haladni, majd értékelni és változtatni, ha kell, akár kevésbé strukturált, vagy hiányos folyamatok esetén is.

Nem okoz gondot, ha folyamatosan mozgásban vagy és főként borboltjainkban töltöd az időt. Rendelkezel jogosítvánnyal és van vezetési rutinod is.

Előnyként értékeljük, ha a minőségi gasztronómiai mindennapjaid része.

 

Miért válassz minket?

28 éve kiszámíthatóan működő, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező kereskedő cégnél dolgozhatsz, ami az elmúlt évek gazdasági nehézségei ellenére is növekedni tudott.

Karakteres, mélyen elkötelezett, lendületes csapat tagja lehetsz, ami szerethető szervezeti kultúra és értékrend mentén működik.

Tiéd lehet az alkotás szabadsága: pontosan megfogalmazott szabályzatok és engedélyeztetési folyamatok követése helyett nap mint nap valódi értéket teremthetsz.

Magyarország és a nagyvilág kiemelkedő boraival, és azok értékesítésével foglalkozhatsz, emellett számtalan kóstolási, tanulási lehetőség vár rád és akár külföldi borászatok, borvidékek személyes megismerésére is lehetőséged nyílik.

 

Jelentkezés az állásra:

Ha úgy érzed, szeretnél velünk dolgozni, és a leírtak alapján mi is téged keresünk, küldd el a jelentkezésedet, magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzoddal, bérigényed megjelölésével és motivációs leveleddel ide >>>