Munkatársakat keresünk

Borboltost keresünk

 

Legrégebbi, legelső boltunk, a Batthyány utcai, már 22 éves, de a Rózsakert bevásárlóközpontban lévőt is több, mint tíz évvel ezelőtt nyitottuk. Mindkettőt Kelemen András kollégánk vezeti, az ő csapatába keressük most azt az új munkatársunkat, akit érdekel a borok világa és teljes állásban (idejét megosztva két boltunk között) szeretne velünk dolgozni.

Egy borboltos feladatai közé sok minden tartozik, de a legfontosabb, hogy kedvesen, barátságosan kiszolgálja a vásárlókat, borokat ajánl magyarul, angolul, felveszi a rendelést, számláz, rendet tart, árut rendel, átvesz és pakol. Számunkra az is fontos, hogy részt vegyen szakmai képzéseinken, borászlátogatásainkon, és persze együtt kóstoljon velünk.

Az új kolléga ideális esetben nemcsak érdeklődik a borok és a gasztronómia iránt, de szeretne is fejlődni ezen a téren; magyarul és angolul jól kommunikál, nyitott és segítőkész.

Ha szívesen dolgoznál velünk, és a fenti mondatok is rád illenek, várjuk önéletrajzodat a borboltos@bortarsasag.hu email címre 2017. szeptember 30-ig!