huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Házhoz szállítás

Borainkat az országban bárhová kiszállítjuk neked egy palack áráért. 20 000 forint rendelés felett a kiszállítás költségét mi álljuk. Rendelésedet WOLT-on, vagy FoxPost automatába is kérheted.

Kiszállítási napok

Kiszállítás díja: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, alatta 2 000 Ft.

Fizetési feltételek

A borokat online vásárlás esetén bankkártyával, utánvéttel és banki utalással tudod kifizetni. A kiszállítási díj 20 000 forint vásárlás alatt egységesen 2 000 forint, 20 000 forint felett ingyenes.

Budapest Expressz kiszállítás

A boraidat már aznap kézhez kaphatod, ha munkanapokon 17 óráig rendelsz budapesti expressz kiszállítást. A Budapest Expressz felára 4 500 forint a kiszállítási alapdíjon felül.

WOLT kiszállítás

Vásárolj a WOLT appal közvetlenül a borboltjaink polcairól. Rendelni hétfőtől szombatig a nyitvatartási idő alatt tudsz az appban feltüntetett borokból, amiket a WOLT futárai visznek házhoz. Az alábbi borboltok várják WOLT-os rendelésedet:

FoxPost automata

Rendelj bort az ország több mint 320 pontján lévő FoxPost automaták bármelyikébe, maximum 12 palack, vagy 150 000 Forint utánvétkezelési díj erejéig. A rendeléseket a FoxPost Zrt. 5 munkanapon belül kiszállítja. A csomag megérkezéséről értesítést kapsz a vásárláskor megadott elérhetőségeiden. A küldemény 72 óráig vehető át, ami munkaszüneti- vagy ünnepnap esetén automatikusan hosszabbodik. További információt a www.foxpost.hu weboldalon találsz.

Listához adom