Dűlők:
Betsek Mád, sárga agyag, puha, fehér tufa
Dorgó Mezőzombor határában, perlites talaj
Nyulas (Liliom) Tarcal
Nyúlászó Mád, sárga agyag és kemény tufa
Úrágya Mád, kvarcos, tufás, vörös agyaggal fedett
Szt. Tamás Mád, málott zeolit és kemény riolittufa
Szepsy Bodrogkeresztúr, öregtőkék, szürke perlites, zeolitos talaj
Király Mád, riolittufa, zeolit
Birsalmás Mád, kvarcos riolittufa, zeolit
Borász: Szepsy István (62)
Pince alapítása: 1987
Terület: 48 ha
Éves borkészítés: 55 000 üveg
Borkészítés és borstílus: „Sok kis részletben, ládában szüretelünk, bogyózzuk, zúzzuk a fürtöket a héj alatti sejtek oldódása miatt. A színmustot és préslét együtt használjuk, mert nekem a préslé a leggazdagabb része. Egynapos ülepítés után spontán erjesztünk fahordóban, majd három hónapig finomseprőn pihen a bor.” Gyümölcsös birtokbor a fiatalabb, kevésbé apró szemű fürtökből házasítva, a nagy borokkal azonos gondossággal elkészítve, és minerális, gazdag, komplex dűlős tételek.
